Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Yli 100 €:n tilauksissa toimitus Smartpostiin 0 €  (arvo 6,90)

Puutarhakalusteet

591 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
Sivu
/ sivu

Puutarhakalusteet pihalle, terassille ja parvekkeelle

Kevään tullen on ihana somistaa pihaa, terassia tai parveketta ja hankkia uudet tai kunnostaa vanhat puutarhakalusteet. Carlsonin valikoimassa on laadukkaita ja hinta-laatusuhteeltaan loistavia kalusteita kaikenlaisille pihoille ja puutarhoihin. Parvekkeelle sopivat parvekekalusteet ovat kooltaan ja olemukseltaan usein kevyempiä kuin pihalla käytettävät pihakalusteet. Pihalle mahtuvat myös erilaiset pihakeinut ja puutarhakeinut, joita voi olla vaikeampi saada järkevästi mahtumaan parvekkeelle.

Suomen kesä on verrattain lyhyt, mutta vietämme sitäkin enemmän aikaa ulkona ja pihalla kun se on mahdollista. Siksi kannattaa myös panostaa puutarhakalusteisiin. Laadukkaat pihakalusteet paitsi kestävät erilaiset sääolosuhteet, ulkoruokailuhetket ja puutarhajuhlat myös näyttävät hyvältä ja tyylikkäältä. Mikään ei voita kevään ensimmäistä ulkona nautittua kahvikuppia oman lempipuutarhatuolin uumenissa.

Somista piha, puutarha tai parveke käytännölliseksi tyylikkääksi ja viihtyisäksi Carlsonin Piha ja Puutarha-osaston tuotteilla. Ulkotuolit, pöytä, pihakeinu, kukkaruukut ja grilli, mitäpä sitä voisi suomalainen enempää kotinsa tai mökkinsä pihalta toivoa.

Puutarhakalusteiden materiaalivalinta on kaiken A ja O

Puiset puutarhakalusteet ovat kestäviä ja säilyvät oikein hoidettuna vuosia. Puu on hyvä valinta, kun olet viitseliäs ja varustaudut öljyämään tai maalaamaan kalusteet lähes joka kauden aluksi tai vähintään muutaman vuoden välein. Puiset kalusteet näyttävät hyviltä vielä patinoituneinakin, joten ne ovat käyttöiältään pidempiaikaisia kuin vaikka muoviset pihakalusteet.

Puiset puutarhakalusteet ovat ajaton ja ekologinen valinta. Puinen puutarhatuoli tai penkki on miellyttävä istua. Se ei ole koskaan yhtä kylmä tai kuuma kuin esimerkiksi metallinen istuin.

Puu on myös helppo maalata tai kyllästää halutun väriseksi. Kaikki maalit, kalusteöljyt, lakat, petsit ja muut kyllästeet löydät myös Carlsonin valikoimasta!

Polyrottinkiset ulkokalusteet kestävät ulkona vuoden ympäri

Polyrottinkiset puutarhakalusteet, puutarhapöydät ja tuolit ovat nousseet nopeasti suomalaisten suosioon. Syynä on materiaalin kestävyys ja helppohoitoisuus.

 Polyrottinkikalusteet voivat olla ulkona huoletta ympäri vuoden ilman että ne juurikaan kärsivät siitä. Polyrottinki on muoviseosta, jonka voi huoletta pyyhkiä laimealla pesunesteellä ja rätillä sesongin taas koittaessa.

Carlsonin polyrottinkivalikoimista voi hankkia kevyemmät parvekekalusteet tai jykevämmät ulkokalusteet pihalle tai patiolle. Polyrottinkisohvalle mahtuu useampi istuskelija, kun taas nojatuoliin mahtuu yksi auringonpalvoja.

Polyrottinkikalusteisiin niin kuin moniin muihinkin Carlsonilla myytäviin ulkokalusteisiin on saatavilla myös pehmusteita, jos ne eivät kuulu valmiiksi pakettiin. Uudet pehmusteet loihtivat vanhat ja kuluneemmatkin ulkokalusteet jälleen eloon ja uusilla pehmusteilla kalusteista saa kuin uudet.

Metalliset puutarhakalusteet

Metalli on klassinen ulkokalustemateriaali. Siinä on puolensa, sillä metalli on tietysti hyvin kestävä vaihtoehto. Metalliset pihakalusteet myös painavat sen verran, että esimerkiksi tuulisellakin terassilla ne pysyvät paikoillaan. Takorautainen maalaisromanttinen terassipöytä ja -tuolit vievät ajatukset ranskalaisille pikkukujille, jossa voi nauttia kupin hyvää kahvia. Metallisella ulkokalustesetillä saa omalle pihalle kansainvälisen tunnelman.

Metalliset puutarhakalusteet voidaan myös hioa ja maalata uudelleen puisten puutarhakalusteiden tapaan. Niitä voi kunnostaa ja huoltaa uudelleen ja uudelleen, joten ne ovat varsinkin pitkäikäinen hankinta.

Säilytyslaatikko kätkee uumeniinsa niin istuinpehmusteet kuin grillaustarvikkeet

Säilytyslaatikko on monen puutarhan ja pihan pelastus. Kunnollisessa säilytyslaatikossa istuinten pehmusteet pysyvät säältä suojassa. Pienellä pihalla kunnollisesta säilytysarkusta voidaan myös tehdä istuin tai vaikka apupöytä. Halutessaan monet säilytysarkuista voidaan myös lukita, jolloin niissä voi säilyttää arvokkaampiakin pihatarvikkeita, kuten vaikka pientyökaluja, grillitarvikkeita tai muuta kesäkeittiön välineistöä.

Katos ja paviljonki antavat suojaa kesäiseltä kuurolta

Koska suomen kesäsäät ovat tunnetusti vaihtelevat, voi pihalle pystyttää katoksen tuomaan suojaa pieneltä sateelta tai auringon uv säteilyltä. Paviljonki nousee myös moneen pihaan kesän juhlien suojaksi ja turvaksi yllättävää kuuroa vastaan. Carlsonin valikoimassa on joka kesä kattavasti erilaisia ja kokoisia katoksia erilaisten pihojen ja puutarhojen somistukseksi.

Aurinkovarjon alla on turvallista ja vilpoisaa viettää kesäpäivää

Erilaiset aurinkovarjot ja aurinkopurjeet ovat nykyisin hyvin suosittuja. Ei vähiten siksi, että auringon uv-säteilyn haitat ovat lisääntyneet. Kätevällä aurinkovarjolla pystyy suojautumaan keskipäivän porottavimmalta paisteelta kätevästi, kun varjoa voi suunnata tai siirtää tarpeen mukaan. Päivänvarjoja on eri kokoisia ja hieman eri tekniikoilla toimivia. Jotkut varjoista mahtuvat pieneenkin tilaan, joten ne sopivat esimerkiksi parvekkeelle tai pienellekin terassille.

Päivänvarjolle on hyvä hankkia siihen sopiva jalka. Huonon tai vääränlaisen jalan käyttäminen siihen kuulumattoman varjon kanssa voi aiheuttaa koko varjon rikkoutumisen. Varjon on tärkeää pysyä tukevasti pystyssä, jotta se irtoa tai katkea tuulenpuuskan voimasta.