Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Yli 100 €:n tilauksessa toimitus Smartpostiin 0 € (arvo 6,90)

Grillit

Tuotteet 140/53

Sivu
/ sivu
Nousevaan järjestykseen
 1. Alfa Forni One pizzauuni puu
  Alfa Forni
  1 195,00 €
  Alfa Forni One pizzauuni puu
 2. Eva Solo FireBox ulkotakka
  Eva Solo
  719,90 € 799,90 €
  Eva Solo FireBox ulkotakka
 3. Muurikka Tulipata 60
  Muurikka
  189,00 €
  Muurikka Tulipata 60
 4. Big Green Egg hiiligrilli Large
  Big Green Egg
  1 495,00 €
  Big Green Egg hiiligrilli Large
 5. Eva Solo kaasugrilli FireGlobe
  Eva Solo
  399,90 € 949,90 €
  Eva Solo kaasugrilli FireGlobe
 6. Eva Solo Terassigrilli
  Eva Solo
  449,90 € 799,90 €
  Eva Solo Terassigrilli
 7. Mustang kaasugrilli Atlanta 3
  Mustang
  189,00 € 259,00 €
  Mustang kaasugrilli Atlanta 3
 8. Big Green Egg hiiligrilli XL
  Big Green Egg
  2 295,00 €
  Big Green Egg hiiligrilli XL

Tuotteet 140/53

Sivu
/ sivu
Nousevaan järjestykseen

Grilli on kesäkeittiön sydän

Kesällä keittiö siirtyy sisältä ulkotiloihin ja grilli on kesäkeittiön kiistaton sydän. Grillin hankintaa suunnittelevan kannattaa hetki miettiä tulevaa käyttötarvetta: mitä grillissä tullaan valmistamaan ja kuinka usein ja millaiselle porukalle sillä ruokaa tehdään? Grillin teho ja koko määrittyy tarpeiden mukaan. Kaasugrilli on helppokäyttöinen ja tasaisesti kypsentävä. Kaasugrillin lämpötila on säädettävissä helposti ja useissa malleissa on ruoanlaittoa helpottava sivukeitin. Kaasugrillissä valmistat näppärästi ruoan kerralla koko perheelle - tai isommallekin ystäväporukalle! Muista myös varmistaa kaasutilanne ajoissa, valikoimissamme on AGAn laadukkaat ja helppokäyttöiset nestekaasupullot.
Sähkögrilli on kaupunkigrillaajan ehdoton valinta. Tämä pienikokoinen ja siisti tehopakkaus soveltuu erinomaisesti vaikkapa parvekkeelle tai terassille. Sähkögrillillä loihdit nopeasti ja vaivattomasti maukkaat herkut urbaanin grillaajan ruokapöytään. Vai oletko savustetun ruoan ystävä ja mielestäsi savustamalla saa tuoreesta kalasta herkullisimman kesäruoan? Carlsonin verkkokaupasta löydät hiiligrillit ja savustimet, joilla loihdit kesäiselle ruoalle unohtumattoman makuelämyksen! Muista myös grillaajan tarpeelliset lisävarusteet, kuten grillipihdit, lastat, halsterit, hiilet, savustuspurut sekä tietenkin puhdistusharja, jolla takaat optimaaliset grillausolosuhteet myös seuraavalla grillauskerralla.
Tilaa nyt ja maksa ostoksesi kuukausittain omaan tahtiisi. Valitsemalla Carlson Tilin saat jopa 36 kk maksuaikaa ostoksillesi.