Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Yli 100 €:n tilauksissa toimitus Smartpostiin 0 €  (arvo 6,90)

PIHA JA PUUTARHA

Piha- ja puutarhatarvikkeet netistä

Löydä täältä kaikki tarvitsemasi sesonginmukaiset piha- ja puutarhakalusteet pihallesi, terassillesi ja parvekkeellesi. Carlson tarjoaa erittäin kattavan valikoiman piha- ja puutarhatarvikkeita aina ruukuista ja koristeista puutarhakoneisiin ja porealtaisiin saakka.

2125 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
Sivu
/ sivu

Monipuoliset piha- ja puutarhatarvikkeet netistä eri tarkoituksiin

Carlsonilta löydät monipuolisesti mitä erilaisimpia pihatarvikkeita aina pikkutarvikkeista piharakennuksiin saakka. Carlsonin verkkokauppa tarjoaa sinulle muun muassa piharakennuksia, kuten aitta- ja pihavarastoja sekä kesäkeittiöitä ja toilet-rakennuksia. Muita verkkokaupan suuren pihatarvikevalikoiman tarvikkeita ovat muun muassa:

·         Pation terassit

·         Leikkikeskukset

·         Lipputangot ja liput

·         Köydet ja narut

·         Aidat ja aitatarvikkeet

·         Tuholaisten torjuntaan liittyvät tarvikkeet

·         Nestekaasu ja pullot

·         Kasvihuoneet

·         Monet muut pihatarvikkeet

Monipuoliset piha- ja puutarhatarvikkeet kasvien hoitoon

Löydät Carlsonin verkkokaupasta kukkien ja muiden kasvien istuttamiseen tarvittavat tarvikkeet olipa sinulle sitten pieni parveke- tai terassipuutarha tai valtava, vaativaa hoitoa tarvitseva pihapuutarha. Valikoimaan kuuluvat muun muassa:

·         Letkut

·         Sadettimet

·         Sumutinpullot

·         Kastelulaitteiden osat ja tarvikkeet

·         Kasviruukut ja -astiat

·         Suihkulähteet

·         Kukkaseokset

·         Harsot ja peitteet

Verkkokauppa tarjoaa hyvin monipuolisesti monia muitakin kasvien kasvattamiseen tarvittavia tarvikkeita.

Piha- ja puutarhatarvikkeet pihan rakentamiseen netistä

Piharakentaminen luo kotiisi tyylikkään ja viihtyisän piha-alueen. Carlsonilla on suuri valikoima eri tarkoituksiin ja erilaisiin tyyleihin sopivia piharakentamisen tarvikkeita. Olipa ostoslistallasi sitten kivirouheet ja hiekat, suodatinkankaat tai vaikkapa nurmikkotarvikkeet, löydät kustakin tuotekategoriasta monipuolisesti erilaisilla rakentajille sopivia tuotteita. Verkkokaupasta löytyvät myös monet muut piharakentamisen tuotteet, kuten suodatinkankaat, katteet, lannoitteet, bambuaidat sekä multa- ja turvetuotteet.

Piha- ja puutarhatarvikkeet sekä puutarhakoneet netistä jokaiseen vuodenaikaan

Verkkokauppa tarjoaa eri tilanteisiin ja eri vuodenaikoihin sopivia puutarhatyökaluja sekä -koneita. Löydät verkkokaupasta esimerkiksi seuraavia laadukkaita työkaluja ja koneita:

·         Halkomakoneet

·         Lumilingot

·         Pensasleikkurit- ja trimmerit

·         Moottorisahat

·         Kottikärryt

·         Lapiot

·         Puutarhasakset ja -sahat

·         Haravat ja kuokat

Pihan työkalut ja koneet eivät lopu tähän, sillä verkkokaupasta löytyy runsain mitoin monia muitakin kodin pihanhoitoa helpottavia tarvikkeita.

Piha- ja puutarhatarvikkeet viihtyisään puutarhaan ja pihaan

Monipuolinen verkkokauppa tarjoaa sinulle tyylikkäitä ja kuluvan sesongin mukaisia puutarhakalusteita riippumatta siitä tarvitsetko niitä suurelle piha-alueelle vai esimerkiksi pienelle kerrostaloparvekkeelle. Valikoima sisältää niin moderneja puutarharyhmiä, yksittäisiä puutarhatuoleja, varjoja, sadesuojuksia, romanttisia puutarhapenkkejä kuin esimerkiksi kauniita, valoa taittavia mosaiikkikalusteitakin.

Löydät valikoimasta myös puutarhakalusteiden varaosia ja tarvikkeita kuten pöydän jalkoja, pihakeinun katoksia ja aurinkovarjojen jalkoja.

Piha- ja puutarhatarvikkeet grillaukseen, savustamiseen ja ruoan laittoon netistä

Grillaaminen ja savustaminen kuuluu olennaisesti monen piha- ja puutarhaharrastuksiin. Carlsonilta löydät moniin eri tarkoituksiin ja eri tiloihin sopivia grillaus- ja savustustuotteita. Tarjolla on niin laadukkaita grillejä, tyylikkäitä ulkotulisijoja kuin erilaisia savustimiakin. Vaihtoehtoja riittää niin pienille kuin suurillekin pihoille kuin myös hyvin eri suuruisille budjeteillekin.

Löydät verkkokaupasta myös muut ulkoruokailuun sopivat tarvikkeet kuten pannut, padat, makkaratikut, lämpömittarit, hiilikorit ja suojahuput kuten myös esimerkiksi sytytyspalat ja grillipihditkin monien muiden tuotteiden lisäksi.

Piha- ja puutarhatarvikkeet vesileikkeihin ja rentoutumiseen

Osta verkkokaupasta niin lasten ja nuorten kuin aikuistenkin makuun sopivat uima-altaat, porealtaat ja kylpytynnyrit. Lisäksi verkkokaupan valikoima kattaa monet muut uima-altaiden tarvitsemat tarvikkeet, kuten allaspussit, tikkaat, juomatelineet, lämpökannet, jatkopiiput, piipun suojaritilät, altaiden pesuaineet kuin monet muutkin altaiden ja kylpytynnyreiden huoltoon, kunnostukseen ja suojaamiseen liittyvät tarvikkeet.

Tilaa myös monet muut piha- ja puutarhatarvikkeet netistä

Kotimaisen Carlson-nettikaupan piha- ja puutarhatarvikkeiden valtava valikoima kattaa vielä monia muitakin koti- tai vaikkapa mökkipihan kunnostus- ja huoltotarvikkeita kuten myös tyylikkyyttä ja viihtyisyyttä lisääviä kalusteita. Näihin tarvikkeisiin kuuluvat monien muiden tuotteiden ohella muun muassa komposti- ja huussikuivikkeet, kastelualtaat, kauniit pihan sisustustarvikkeet ja säilytysratkaisut, siivous- ja puhdistusaineet kuten myös keinot ja riippumatot sekä niiden pehmusteet.

Olipa tavoitteenasi sitten pieni hankinta tai vaikkapa kattava koko pihan kunnostus, löydät kaiken tarvitsemasi Carlsonin verkkokaupasta. Muista myös, että Carlsonin asiakaspalvelu auttaa sinua missä tahansa piha- ja puutarhatuotteisiin tai tilauksiin liittyvissä kysymyksissä.