Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

 Nouda ilmaiseksi myymälästämme

Tietoa Carlsonista

Oy Carlson on vuonna 1859 perustettu vähittäis- ja tukkukaupan yritys. Asiantuntevasta palvelustaan tunnettu Carlson tarjoaa työpaikan lähes 400:lle kaupan ammattilaiselle. Yhtiön pääkonttori ja kotipaikka on Kuopiossa. Toimipaikkojen tavarahuolto toimii oman keskusvaraston kautta Kuopion Päivärannasta.

Toimipaikat kattavat koko Itä-Suomen alueen. Kuopiossa on tavaratalo kaupungin keskustassa ja rautakauppa Volttikadulla. Mikkelissä tavaratalo on keskustassa ja rautakauppa satamassa. Joensuun ydinkeskustaan, torin laidalle valmistui uuden ajan palvelutavaratalo keväällä 2007 - rautakauppa sijaitsee Joensuun Siihtalassa. Hyvien liikenneyhteyksien äärellä sijaitsevat myös rautakaupat Varkaudessa, Savonlinnassa sekä Iisalmessa - jonka teollisuuskylään Parkattiin Carlson avasi kuudennen rautakauppansa helmikuussa 2013

Carlsonin toiminta perustuu henkilökohtaiseen palveluun, monipuolisiin valikoimiin ja kilpailukykyisiin hintoihin. Valikoimissa ovat muodikkaat vaatteet ja jalkineet, urheilu- ja vapaa-ajan tuotteet, lelu- sekä lastentarvikkeet, kosmetiikka, talous- ja lahjatavarat, Tekniset-kodintekniikka, sisustustuotteet ja perusrakentamiseen tarvittavat tuotteet. Oma maahantuonti ja tunnetut tuotemerkit takaavat kattavan tuotevalikoiman.

Carlsonin vahvuuksia ovat hyvä omavaraisuusaste, omat kiinteistöt, riippumattomuus keskusliikkeistä ja erittäin asiantunteva henkilökunta. Carlson on Veljekset Halonen Oy:n sisaryhtiö ja järvisuomen suurin yksityinen tavarataloketju.

Carlson uudistaa ja kehittää jatkuvasti omistamiaan kiinteistöjä. Marraskuussa 2011 Kuopiossa torin laidalla sijaitseva, vuonna 1930 valmistunut Tori-Carlsonin kiinteistö remontoitiin täysin. Suojeltu ulkokuori sai nykyaikaiset sisätilat ja mm. kiinteistössä sen alkuajoista lähtien sijainnut Hotelli Atlas lisää majoitustilaa. Tavaratalo Carlsonin valikoimista uusiin tiloihin sijoittuivat muoti, jalkine, lastenosasto, kosmetiikka sekä Carlsonin oma kauneushoitola, Day Beauty.

Toukokuussa 2013 Carlson avasi Kuopion keskustassa toimivan tavaratalonsa kiinteistössä Suomen mittakaavassa ainutlaatuisen Viihdekeskus IsoCeen, jossa toimii mm. Finnkinon elokuvateatteri, ravintoloita, liikuntakeskus, ruokakauppa sekä eri alojen lääkäripalveluja.

Carlson möi viihdekeskuksen kiinteistön toukokuussa 2014 Kevalle ja Tori-Carlsonin kiinteistön syyskuussa 2017 Erikoissijoitusrahasto eQ Liikekiinteistöt -konsernille. Kiinteistökauppojen myötä Carlsonin toiminnan painopiste on jatkossa entistäkin voimakkaammin sen ydinliiketoiminnassa eli rautakauppa- ja tavarataloketjujen kehittämisessä.