Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Yli 100 €:n tilauksissa toimitus Smartpostiin 0 €  (arvo 6,90)

NITEforce

NITEforce riistakamera Mini 20MP HD

Tuote ei valitettavasti ole saatavilla.
riistakamera Mini 20MP HD
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 6430061581189
NITEforce Mini 20MP HD , inframusta salama on markkinoiden pienin ja kompaktein riistakamera! Minikokoinen riistakamera soveltuu loistavasti riistakamerakäyttöön tai valvontaan. Nyt voit helposti valvoa haluttua kohdealuetta jatkuvasti. Kuvauspaikoilla vierailevat riistaeläimet suhtautuvat luontevasti ja pelkäämättä pieneen, äänettömään ja huomaamattomasti toimivaan riistakameraan. Minikokoinen riistakamera soveltuu myös valvontatehtäviin ja saat luvattomista vieraista selvän todisteen esim. rakennustyömaat, kesämökit, metsäkoneiden ympäristö, venesatamat jne. Minikoinen ja edullinen kuvia tai videoita SD muistikortille tallentava riistakamera voidaan asettaa maastoon piiloon kuvaamaan esim. kallista lähettävää kameraa.
Lisää tietoja
feature_label_2 Takuu : 12
feature_value_3 Minikokoinen kamera piiloutuu maastoon ja pihaympäristöön todella helposti ja tekee sen huomaamattomaksi. Ulkopuolisten on erittäin vaikea havaita sitä maastosta.
feature_value_4 20MP KUVARESOLUUTIO JA HD VIDEOT. SD muistikortille tallentuvat kuvat 20MP kuvaresoluutiolla tai 10sek pituiset HD (720P) videot. Kuvatut päiväkuvat sekä päivävideot tallentuvat väreissä ja yökuvat sekä yövideot tallentuvat mustavalkoisina inframusta salaman ansiosta.
feature_value_5 24LED INFRAMUSTA SALAMA NITEforce Mini riistakamera on varustettu 24 inframusta salama LED:llä. Inframusta salama on huomaamaton, joka on ehdoton ominaisuus mikäli kameraa käytetään valvontakäytössä! Salaman kantama optimiolosuhteissa jopa n. 15 m saakka.
feature_value_6 PIR LIIKETUNNISTIN. NITEforce Mini on varustettu lämpöliikkeen havaitsevalla PIR liiketunnistimella. Kun kameran etupuolella on lämpöliikkuva kohde kuten eläin tai ihminen, liiketunnistin reagoi siihen nopeasti ottaen kuvan tai videon kohteesta. Liiketunnistin kantaa optimiolosuhteissa jopa n. 15 m saakka! PIR liiketunnistimen nukkumisviivettä voidaan säätää välillä 5 s. – 600 s.
feature_value_7 KÄYTTÖVALIKKO. NITEforce Mini riistakameran käyttövalikkoa voidaan käyttää helposti ymmärrettävien ikonien avulla. Laitteen mukana toimitetaan selkeä suomenkielinen ohjekirja.
feature_value_8 LCD NÄYTTÖ. NITEforce Mini on varustettu ohjelmointiin tarkoitetulla LCD näytöllä. Näytön avulla laitteen eri asetusten ohjelmointi onnistuu helposti myös kohteessa.
feature_value_9 SD MUISTIKORTTI. NITEforce Mini tukee tavallisia 2GB – 32GB SD muistikortteja. Isolle SD muistikortille mahtuu runsaasti kuvia ja videoita. Jokaiseen otettuun kuvaan tallentuu automaattisesti päivämäärä- ja kellonaikatiedot (aikaleima) niin tiedät milloin kyseinen kuvaus on tapahtunut.
feature_value_10 NITEforce Mini kameran alapuolelta löytyy kierteet mikäli se halutaan kiinnittää seinäkiinnikkeen avulla esim. talon tai rakennuksen seinään.
feature_value_11 Tuotteen takuu 1 vuosi (12kk) valmistus ja materiaalivirheille. Toimitus sisältää suomenkielisen käyttöohjeen. Tuote on CE, FC ja RoHs hyväksytty. * Markkinoiden pienin 20MP HD riistakamera * 20MP kuvaresoluutio * HD (720P) video * LCD näyttö ohjelmointiin * Kevyt: 155 g * Maastoon naamioituva musta värisävy (kuvassa) * Huomaamaton inframusta salama yökuvaukseen * Kuvausviive liikkeestä n. 1 s.* Kuvat ja videot tallentuvat 2GB – 32GB SD muistikortille (ei mukana) * Videon pituus: 10 s. * Säädettävä PIR liiketunnistimen nukkumisviive otosten välillä: 5 s – 600 s (10 min) * Kuviin tallentuu kuvausaikaleima * Paristot: 6 kpl 1.5V AA alkaliparistot (ei mukana) * Säänkestävä rakenne (IP66) * Käyttölämpötilat: -15°C … +40°C * Toimintailmankosteus: 5% – 90% * Ulostuloportit: SD muistikortti * Mukana kiinnitysvyö
feature_label_12 Tuotteen väri : Musta
feature_label_13 Mitat : Paino 155 g
feature_label_14 Valmistajan tuotekoodi : 90-111B
Lue lisää