Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Yli 100 €:n tilauksessa toimitus Smartpostiin 0 € (arvo 6,90)

Napoleon

Napoleon Rogue 3 kaasugrilli R425-1

kpl
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
Rogue 3 kaasugrilli R425-1
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Joensuu, rautakauppa

Kuopio Volttikatu, rautakauppa

Mikkeli satama, rautakauppa

Savonlinna, rautakauppa

Varkaus, rautakauppa

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 0629162139511
Napoleon ROGUE® 425-1 kaasugrilli 3 polttimolla, perinteinen ja monipuolinen grilli tyylikkäästi viimeistellyssä, kestävässä rungossa. ROGUE® sarjan keskikokoinen malli on monessa mielessä mukiin menevä, sopivan kokoinen, hintainen, ominaisuuksiltaan hyvä ja täysverinen Napoleon kaasugrilli 15 vuoden takuuohjelmalla. Mustanpuhuvan grillin kupu on kestävää posliiniemaloitua terästä valumetalli sivuilla ja siinä on helposti luettava tarkka ACCU-PROBE™- lämpömittari (C° ja F°). Kestävässä alumiinivalu tulipesässä on kolme tehokasta poltinta, sekä Napoleon lippulaiva PRESTIGE -sarjasta tuttu kaksitasoinen lämmöntasausjärjestelmä, joka vie grillauksen aivan uudelle tasolle, tarjoillen lämpöä korkealta ja kovaa, sekä hitaasti ja pehmeästi aina kulloisenkin tarpeen mukaan. Nopeasti kasattava uuden rakenteen ansiosta.
Lisää tietoja
feature_label_1 Takuu : 24
feature_label_2 Materiaali : Kupu: kestävä posliiniemaloitua teräs valumetalli sivuilla. Tulipesä: alumiinivalu. Polttimet: ruostumaton teräs (304). DUAL?LEVEL kaksitasoiset lämmöntasauslevyt ruostumatonta terästä. WAVE™ kaksipuoliset avoparilat valurautaa ja emaloitu lämpöritilä.
feature_value_3 Kokonaisteho 14,25 kW. 3 pohjapoltinta (rst) 4,75 kW/poltin.
feature_value_4 Grillausala 60x46 cm = 2760 cm². Teho/m2 grillausalalla 51,6 kW m2.
feature_value_5 ROGUE® grillausjärjestelmä: Grillin polttimet ohjaavat lämmön suoraan ylöspäin kohti ensimmäisiä ruskistuslevyjä. Polttimoiden päällä olevat ruskistuslevyt ovat yläviistossa kohti grillin etureunaa, pakaten lämpöä grillin takaosasta kohti paistopinnan etuosaa, jossa sitä on normaalisti grilleissä vähemmän tarjolla. Syvyyssuuntaista lämmön tasaisuutta on parannettu sijoittamalla polttimen etuosaan ylimääräisiä virtausaukkoja. Seuraavan kerroksen ruskistuslevy on sijoitettu polttimoiden väliin ensimmäisiä korkeammalle, jolloin kahdesta polttimosta saatava lämpö kohdistuu tehokkaasti levyn harjamaiseen kärkeen ja kohti grillauspintaa. Toisen tason ansiosta grillaustulos on erittäin tasaista myös grillauspinnan leveyssuunnassa. Kun ruoasta tippuvat rasva ja nesteet osuvat ruskistuslevyihin, neste höyrystyy ja palaa takaisin kohti ruokaa lisäten kosteutta pintaan ja näin myös mehukkuutta.
feature_value_6 ROGUE® 425-1 polttimoiden hapensaantia on parannettu, verrattuna perinteisiin grilleihin, hyödyntämällä ilmanvirtausta polttimen alapuolelta, jonka ansiosta liekki on teräväkärkinen, sekä tarkka ja poltin on varsin energiatehokas. Nämä ominaisuudet parantavat lämmönsäädettävyyttä ja grillauskokemusta entisestään. Tässä kolmosessa onkin tehoa huimat 14,25kW, joka tarkoittaa paistopintaan suhteutettuna yli 51kW/m2. Grillin sytytys tapahtuu jokaisen polttimen omaan säätönuppiin sisäänrakennetulla JET FIRE™ kääntösytytyksellä.
feature_value_7 ROGUE® 425-1 paistoalustat muodostuvat kahdesta WAVE™ avoparilasta, jotka ovat mattaemaloitua valurautaa ja varustettu kääntöominaisuudella. Valurautaparila muistuttaa muodoltaan useita rinnakkain mutkittelevia vuoristojonoja. Avoparilan toisella puolella on teräväkärkinen huippu, joka tarjoaa ruualle erittäin kapean kosketuspinnan, kuitenkin johtaen suuren määrän lämpöä leveästä alaosastaan kohti grillauspintaa, tehden ruuan pintaan kauniin aaltomaisen kuvioinnin ja hyvän suutuntuman. Kapea kosketuspinta soveltuu hyvin vähärasvaiselle lihalle, kanalle, kasviksille ja koville juustoille. Parilan toisella puolella on herkkiä ja nestettä sisältäviä ruokia varten leveämpi kosketuspinta, jonka päälle muotoiltu ura toimii tehokkaasti nesteen kuljetusväylänä. Näin esimerkiksi kalaa grillatessa, pystytään välttämään ylimääräisiä leimahduksia ja ehkäistään pinnan rakenteen hajoaminen.
feature_value_8 ROGUE® 425-1 malliin on lisävarusteena saatavana umpiparila, joka soveltuu suoraan avopinnan päälle tai toisen avoparilan paikalle. ROGUE® 425-1 grilli voidaan muuttaa hiiligrilliksi lisävarusteisen hiilikaukalon avulla. Hiilillä täytetty kaukalo asetetaan grillin alempien lämmöntasauslevyjen päälle ja käännetään grillin poltin hetkeksi päälle JET FIRE™ sytytyksellä, kunnes hiilet syttyvät ja käytössäsi on aito hiiligrilli kaasugrillissä, Napoleon hybridi.
feature_value_9 Paistopinnan yläpuolella sijaitsevalla lämpöhyllyllä valmistuvat pitempää kypsymisaikaa vaativat tuotteet, se tarjoaa tarvittaessa lisää tilaa ja sitä voidaan käyttää ruokien pitämiseen lämpimänä. Lämpöhylly on helposti poistettavissa grillistä, kun tarvitaan enemmän tilaa. ROGUE® 425-1 grillin rasvankeruujärjestelmä on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja ehkäisemään rasvapalojen syntymistä. Tulipesän levyinen rasvapelti on kallistettu siten, että juokseva rasva valuu erilliseen pellin alla sijaitsevaan rasvakuppiin. Molemmat elementit ovat katseita piilossa kaapin sisällä, josta ne on helppo vetää pois puhdistusta varten.
feature_value_10 ROGUE® 425-1 grillivaunu seisoo tukevasti pedestaalijalustalla ja siinä on tilava kaapisto magneettilukitteisella ovella. Oven takana on säilytys tilaa kaikenlaisille tarvikkeille, sekä kaasupullolle katseilta suojassa. Grillivaunun molemmat sivupöydät taittuvat alas runkoon, säästäen tilaa säilytyksessä ja helpottaen sopivan sijoituspaikan löytymistä. Sulavalinjaiset mustankiiltävät sivupöydät ja niiden pyöristetyt kovamuovista valmistetut päädyt kätkevät uumeniinsa tarvikekoukut grillausvälineille. Sivupöytien pintamateriaali on hyvin kulutusta kestävää ja se on kuvioltaan hieman karhennettu, jotta astiat ja tarvikkeet eivät putoa siitä helposti. Pöytien kova musta pinta on myös helppo pitää puhtaana. Grilliä on helppo liikutella sen neljän lukittavan pyörän ansiosta.
feature_label_11 Yhden myyntipakkauksen sisältö : Grillin mukana toimitetaan nestekaasuletku ja painettava matalapainesäädin
feature_label_12 Tuotteen väri : Musta
feature_label_13 Sertifikaatit : CE
feature_label_14 Hoito-ohjeet : Mattaemaloitu valurauta on hyvin resistenssi ruosteelle, ruoka ei pala kiinni yhtä herkästi kuin perinteiseen valurautaan, eikä erillistä rasvapolttoa tarvita. Napoleon WAVE™ aaltomainen muotoilu helpottaa pintojen puhdistusta, grilliharjan osuessa aina oikeassa kulmassa pintaan, irrottaen kiinni palaneen ruuan tehokkaasti. Emalointi ei irtoa pinnoista ja puhdistukseen voidaan käyttää kaikkia grillin puhdistusharjoja.
feature_label_15 Mitat : (LxSxK) 130x64x122 cm. Korkeus kupu auki 160 cm. Leveys sivupöydät laskettuna 89 cm. Lämmitysritilä (lxs) 62x16 cm.
Lue lisää