Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

 Nouda ilmaiseksi myymälästämme

Muurikka

Muurikka Tulipata 60

kpl
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
Tulipata 60
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Joensuu, rautakauppa

Kuopio Volttikatu, rautakauppa

Mikkeli satama, rautakauppa

Savonlinna, rautakauppa

Varkaus, rautakauppa

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 6416575481108
Tulipata luo elävän tulen tunnelmaa ja lämpöä pihalle tai vaikkapa mökille. Pyöreän tulipadan äärelle on mukava kokoontua perheen ja ystävien kanssa, nauttimaan avotulen tuomasta lumoavasta tunnelmasta ja ruoanlaitosta yhdessä. Lämmönlähteenä voidaan käyttää grillihiiliä tai puuta. Muurikka tulipata on valmistettu Suomessa, suomalaisesta, paksusta teräksestä. Tuhti tulipata on tehty kestämään Pohjoismaiden äärimmäisiä sääolosuhteita sekä kovaa kuumuutta, sukupolvelta toiselle.
Lisää tietoja
feature_label_1 Takuu : 12
feature_label_2 Materiaali : Teräs, paksuus 3 mm
feature_value_3 Jämäkkä tulipata on valmistettu paksusta teräksestä
feature_value_4 Kestää äärimmäisiä sääolosuhteita ja kovaa kuumuutta
feature_value_5 Helppo siirtää haluttuun paikkaan kahvojen ansiosta
feature_value_6 Jalat voi irrottaa varastointia varten
feature_value_7 Tulipata on väriltään teräksen harmaa, mutta siinä esiintyy värivaihtelevuutta. Tulipadan materiaali on paksua, suomalaista terästä. Koska kyseessä ei ole ruostumaton teräs, erilaiset sääolosuhteet ja käyttö vaikuttavat teräksen pintaan ja pinta tummuu ja siihen voi muodostua pintakorroosiota eli ruostetta. Korroosio ei vaikuta tuotteen käyttöominaisuuksiin. Jos tulipata on päässyt ruostumaan, harjaa ruoste pois huolellisesti esim. teräsharjalla ja levitä kerros öljyä padan pintaan.
feature_label_8 Tuotteen väri : Musta
feature_label_9 Sertifikaatit : Suomessa valmistettu, avainlipputuote
feature_label_10 Hoito-ohjeet : Pidentääksesi tuotteen käyttöikää suosittelemme säännöllistä huoltoa: Älä jätä tulipataa sateeseen - Älä jätä tuhkakerrosta tulipataan käytön jälkeen vaan kerää tuhka pois erilliseen astiaan - Suojaa pata suojahupulla, kun se on käyttämättömänä - Pyyhi pata aina käytön jälkeen, puhdistamiseen voi käyttää kostutettua siivousliinaa - Voitele tulipata kevyesti ruokaöljyllä, öljy muodostaa pintaan ruosteelta suojaavan kerroksen. Öljy levittyy ja imeytyy parhaiten hieman lämpimään pintaan, odota käytön jälkeen, että pinta on jäähtynyt riittävästi, jotta et polta itseäsi. - Pitkäaikaisen suojan saamiseksi toista öljykäsittely säännöllisesti -Huomioi puhdistuksessa ja rasvakäsittelyssä myös padan muut osat, kuten jalat
feature_label_11 Mitat : Korkeus: 31 cm, Halkaisija: 61 cm, Paino 10 kg
Lue lisää