Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Toimituskulut yli 100 €:n ostoksessa Smartpostiin 0 € 

Moomin

Moomin Puutarha vatkauskulho L

21,90 €
kpl
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
Puutarha vatkauskulho L
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Vantaa, Jumbo

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 6416550226809
Monikäyttöinen melamiininen vatkauskulho, jossa on kätevä kaatonokka, kädensija sekä pieni reikä ripustusta varten. Ison kulhon pohjassa on kuminen liukueste, joka pitää kulhon kiinni alustassa. L-kokoisen kulhon tilavuus on 1,9 litraa. Kulhon pohjaväri on valkoinen, ja siinä on Tove Janssonin piirtämä kuvitus Muumien puutarhajuhlista. Kulhossa valmistuu lettutaikinat, muut leivonnaisten valmistusvaiheet ja sitä voi säilyttää myös esillä keittiössä. Se tuo iloa sisustukseen, ruuanvalmistukseen ja leivontaan.
Lisää tietoja
feature_label_1 Materiaali : Melamiini
feature_value_2 Muumilaaksossa on juhlatunnelmaa. Muumipeikko, Niiskuneiti sekä Pikku Myy nautiskelevat juhlajuomaa korkeista laseista. Puutarhaan on sytytetty suloisina tuikkivia lyhtyjä, ja siellä täällä on koristeena myös ilmapalloja. Nuuskamuikkusen soitellessa musiikkia, on tunnelma kesäisen onnellinen. Hattivatitkin ihastelevat juhlia kauempaa. Tove Janssonin rakastetut Muumihahmot tulevat kauniisti esiin vaaleanpunaisten yksityiskohtien lomassa, ja kuosina juhlahetki onkin kuplivan iloinen ja herkkä.
feature_value_3 Melamiini on mm. astioiden valmistuksessa suosittu materiaali, sillä printit toistuvat melamiinipinnalla kauniimmin. Melamiini kestää kulutusta muovia paremmin ja on posliinia kevyempi, mikä on mukava ominaisuus erityisesti lasten astioille. Melamiini kuitenkin rikkoontuu pudotessaan tai saadessaan kovan iskun. Melamiiniastiat suositellaan pestäväksi käsin. Niitä ei saa laittaa mikroon eikä uuniin, sillä melamiinin pinta vaurioituu korkean lämpötilan vaikutuksesta. Melamiiniastiat kestävät yleensä konepesun astianpesukoneen ylätasolla, kunhan pesulämpötila ei ylitä tuotteen lämmönkestoa (yläraja melamiiniastioillemme on 60 °C). Käsin tiskaamista kuitenkin suositellaan, jotta astiat pysyvät hyväkuntoisina pidempään. Oikein käytettynä melamiiniastiat ovat turvallisia ja pitkäikäisiä.
feature_label_4 Hoito-ohjeet : Käsinpesu suositeltavaa. Ei sovellu mikroon.
feature_label_5 Mitat : 24,5x12x18 cm. Tilavuus 1,9 L.
feature_label_6 Valmistajan tuotekoodi : 61256625,0
Lue lisää