Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Toimituskulut yli 100 €:n ostoksessa Smartpostiin 0 € 

Moomin

Moomin Puutarha nuolijasetti

14,90 €
kpl
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
Puutarha nuolijasetti
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Vantaa, Jumbo

Joensuu, tavaratalo

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 6416550226847
Ihastuttava puuvartinen keittiövälinesetti, jossa on kolme S-kokoista osaa: kaksi erilaista nuolijaa ja yksi suti. Setin välineet on kiinnitetty avattavaan avainrenkaaseen. Välineiden päät ovat silikonia.
Lisää tietoja
feature_label_1 Materiaali : Silikoni, puu
feature_value_2 Muumilaaksossa on juhlatunnelmaa. Muumipeikko, Niiskuneiti sekä Pikku Myy nautiskelevat juhlajuomaa korkeista laseista. Puutarhaan on sytytetty suloisina tuikkivia lyhtyjä, ja siellä täällä on koristeena myös ilmapalloja. Nuuskamuikkusen soitellessa musiikkia, on tunnelma kesäisen onnellinen. Hattivatitkin ihastelevat juhlia kauempaa. Tove Janssonin rakastetut Muumihahmot tulevat kauniisti esiin vaaleanpunaisten yksityiskohtien lomassa, ja kuosina juhlahetki onkin kuplivan iloinen ja herkkä.
feature_value_3 Silikoniset keittiövälineet eivät naarmuta kulhoja tai kattiloita. Setissä on kolme minikokoista puuvartista välinettä. Silikonisuti on keltainen, ja sillä saa voideltua helposti haluamansa vuoan tai leivonnaisen. Toinen nuolijoista vaaleanvihreä, ja siinä on hieman lusikkamainen muoto. Valkoisen nuolijan pää on taipuisaa silikonia, jolla saa kaavittua taikinakulhon helposti puhtaaksi eikä taikinaa mene hukkaan. Nuolija on myös näppärä apu kuorrutteita tai päällysteitä levitettäessä. Nuolijan puiseen varteen on laserkaiverrettu Muumimamman ajatus: All nice things are good for you. Nuolijan saa yhdistettyä ihanasti muihin Puutarha-sarjan tuotteisiin.
feature_label_4 Hoito-ohjeet : Käsinpesu. Ei sovellu käytettäväksi yli 40°C lämpötilassa.
feature_label_5 Valmistajan tuotekoodi : 61256629,0
Lue lisää