Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Toimituskulut yli 100 €:n ostoksessa Smartpostiin 0 € 

Moomin

Moomin Puutarha nuolija M

12,90 €
Tuote on saatavilla myymälöistämme.
Puutarha nuolija M
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Vantaa, Jumbo

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 6416550226830
Tunnelmallisen värikäs keskikokoinen nuolija, jossa on puinen varsi ja jonka pituus on 27 cm. Silikonisen nuolijan pää on valkoinen, ja siinä on Tove Janssonin piirtämä kuvitus Muumien puutarhajuhlista.
Lisää tietoja
feature_label_1 Materiaali : Silikoni, puu
feature_value_2 Muumilaaksossa on juhlatunnelmaa. Muumipeikko, Niiskuneiti sekä Pikku Myy nautiskelevat juhlajuomaa korkeista laseista. Puutarhaan on sytytetty suloisina tuikkivia lyhtyjä, ja siellä täällä on koristeena myös ilmapalloja. Nuuskamuikkusen soitellessa musiikkia, on tunnelma kesäisen onnellinen. Hattivatitkin ihastelevat juhlia kauempaa. Tove Janssonin rakastetut Muumihahmot tulevat kauniisti esiin vaaleanpunaisten yksityiskohtien lomassa, ja kuosina juhlahetki onkin kuplivan iloinen ja herkkä.
feature_value_3 Keskikokoinen nuolija ei naarmuta kulhoja tai kattiloita. Nuolijan pää on taipuisaa silikonia, jolla saa kaavittua taikinakulhon helposti puhtaaksi eikä taikinaa mene hukkaan. Nuolija on myös näppärä apu kuorrutteita tai päällysteitä levitettäessä. Nuolijan varsi on valmistettu puusta, siinä on pieni reikä ripustusta varten. Nuolijan puiseen varteen on laserkaiverrettu Muumimamman ajatus: All nice things are good for you. Nuolijan saa yhdistettyä ihanasti muihin Puutarha-sarjan tuotteisiin.
feature_label_4 Hoito-ohjeet : Käsinpesu. Ei sovellu käytettäväksi yli 40°C lämpötilassa.
feature_label_5 Mitat : Pituus 27 cm
feature_label_6 Valmistajan tuotekoodi : 61256628
Lue lisää