Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Toimituskulut yli 100 €:n ostoksessa Smartpostiin 0 € 

Moomin

Moomin Puutarha mittakupit

14,90 €
Tuote on saatavilla myymälöistämme.
Puutarha mittakupit
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Vantaa, Jumbo

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 6416550226816
Näppärä ja kätevä kolmiosainen mittasarja, joissa on kaatonokat ja kahvat. Mittakuppien koot ovat 0,5 dl, 1 dl sekä 2 dl. Ne pysyvät näppärästi yhdessä avattavan lenkin avulla, ja ne saa asetettua sisäkkäin. Alin mitta on purkkimainen. Setin pohjaväri on valkoinen, ja siinä on Tove Janssonin piirtämä kuvitus Muumien puutarhajuhlista. Avuksi ja iloksi keittiöön!
Lisää tietoja
feature_label_1 Materiaali : Melamiini
feature_value_2 Muumilaaksossa on juhlatunnelmaa. Muumipeikko, Niiskuneiti sekä Pikku Myy nautiskelevat juhlajuomaa korkeista laseista. Puutarhaan on sytytetty suloisina tuikkivia lyhtyjä, ja siellä täällä on koristeena myös ilmapalloja. Nuuskamuikkusen soitellessa musiikkia, on tunnelma kesäisen onnellinen. Hattivatitkin ihastelevat juhlia kauempaa. Tove Janssonin rakastetut Muumihahmot tulevat kauniisti esiin vaaleanpunaisten yksityiskohtien lomassa, ja kuosina juhlahetki onkin kuplivan iloinen ja herkkä.
feature_value_3 Melamiini on mm. astioiden valmistuksessa suosittu materiaali, sillä printit toistuvat melamiinipinnalla kauniimmin. Melamiini kestää kulutusta muovia paremmin ja on posliinia kevyempi, mikä on mukava ominaisuus erityisesti lasten astioille. Melamiini kuitenkin rikkoontuu pudotessaan tai saadessaan kovan iskun. Melamiiniastiat suositellaan pestäväksi käsin. Niitä ei saa laittaa mikroon eikä uuniin, sillä melamiinin pinta vaurioituu korkean lämpötilan vaikutuksesta. Melamiiniastiat kestävät yleensä konepesun astianpesukoneen ylätasolla, kunhan pesulämpötila ei ylitä tuotteen lämmönkestoa (yläraja melamiiniastioillemme on 60 °C). Käsin tiskaamista kuitenkin suositellaan, jotta astiat pysyvät hyväkuntoisina pidempään. Oikein käytettynä melamiiniastiat ovat turvallisia ja pitkäikäisiä.
feature_label_4 Hoito-ohjeet : Käsinpesu suositeltavaa. Ei sovellu mikroon.
feature_label_5 Valmistajan tuotekoodi : 61256626
Lue lisää