Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Yli 100 €:n tilauksissa toimitus Smartpostiin 0 €  (arvo 6,90)

Lillevilla

Lillevilla Vierasmaja Unari 10 m²

kpl
Toimitusaika: 5-20 arkipäivää
Vierasmaja Unari 10 m²
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Verkkokaupan varasto

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 6418635046234
Näyttävä vierasmaja puutarhaasi. Vierasmaja Lillevilla Unari on avara ja valoisa pulpettikattoinen rakennus, joka on valmistettu 44 mm vahvuisesta kevythirrestä. Täällä kelpaa viettää kesäpäivää tai tunnelmoida syksyllä illan hämärtyessä! Suurten ikkunoidensa ansiosta tämä malli sopii erityisen hyvin esimerkiksi ateljeeksi tai vaikka kesäkeittiöksi.
Lisää tietoja
feature_label_1 Materiaali : Havupuu
feature_value_2 Pohjan ala on reilut 9,9 neliömetriä leveyden ollessa 3,3 m ja syvyyden 3 m. Vierasmajan harjakorkeus on 245 cm. Katon ala vierasmajassa on 12,6 neliömetriä.
feature_value_3 Lattialaudat ovat vahvuudeltaan 21 mm. 44 mm vahvuiset seinähirret ovat tuplapontillisia, minkä ansiosta rakennus on erityisen tukeva. Tämä tuote on nurkkatyypiltään citynurkkainen, mikä tarkoittaa, että seinähirret kiinnitetään nurkkatolppiin.
feature_value_4 Toimituksen sisältö: Tuotepakettiin kuuluvat hirsien, oven ja ikkunoiden sekä lattia- ja kattolautojen lisäksi helat, naulat ja ruuvit. Katemateriaali ei sisälly toimitukseen. Tiilikatetta tai palahuopaa emme suosittele. Katemateriaali on asennettava heti rakennuksen pystytyksen jälkeen.
feature_value_5 Mökin osat on tehtaalla valmiiksi työstetty koneellisesti. Kyse on kuitenkin rakentamisesta, joten varaa pystytykseen yleisimmät työkalut, kuten mittanauha, vesivaaka, vasara, saha, ruuvinväännin ja pora.
feature_value_6 Pintakäsittely: Rakennuksen pintakäsittely on tehtävä viipymättä heti rakennuksen pystytyksen jälkeen sään ja olosuhteiden niin salliessa. Pintakäsittelyyn on käytettävä hirsipinnoille tarkoitettuja hengittäviä pintakäsittelyaineita. Hengittämättömän muovikalvon muodostavaa maalia ei saa käyttää.
feature_value_7 Rakennuslupa-asiat: Tarkista rakennusluvan tarve etukäteen rakennuspaikkakuntasi rakennuslupaviranomaiselta.
feature_value_8 Huomioithan, että mikäli haluat tilata tuotteen saaristoalueille tai Lappiin, niin otathan ensin yhteyttä asiakaspalveluumme, josta varmistamme, onko toimitus mahdollinen ja aiheuttaako se lisäkustannuksia. Katso toimitusohjeet tarkemmin https://www.carlson.fi/toimitustavat
feature_label_9 Tuotteen väri : Käsittelemätön
feature_label_10 Sertifikaatit : PEFC, Avainlippu
feature_label_11 Mitat : 3,3x3 m
feature_label_13 Valmistajan tuotekoodi : 0144 33 30 00
Lue lisää