Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Toimituskulut yli 100 €:n ostoksessa Smartpostiin 0 € 

Lillevilla

Lillevilla Vierasmaja Roine 9 m²

Tuote ei valitettavasti ole saatavilla.
Vierasmaja Roine 9 m²
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 6418635046517
Monikäyttöinen piharakennus, joko elämiseen tai säilytykseen. Mökki Lillevilla Roine on reilunkokoinen ja tukeva piharakennus esimerkiksi kesävieraiden majoittamiseen. Tarpeen mukaan tämä soveltuu hyvin myös varastoksi. Pohjan ala tässä mallissa on reilut 9 m² molempien sivujen ollessa 3 metriä pitkiä. Lillevilla Roine mökin harjakorkeus noin 252 cm. Ikkunassa ja ovessa on eristysturvalasit (CE 4/6/4mm).
Lisää tietoja
feature_label_1 Materiaali : Havupuu
feature_value_2 Toimituksen sisältö: Tuotepakettiin kuuluvat hirsien, oven ja ikkunan sekä lattia- ja kattolautojen lisäksi helat, naulat ja ruuvit. Mökin lattialautojen paksuus on 21 mm. Hirret ovat 44 mm vahvuiset ja tuplapontilla, minkä ansiosta rakennus on erityisen tukeva.
feature_value_3 Huom. Katemateriaali ei sisälly toimitukseen. Emme suosittele tiilikatetta. Katemateriaali on asennettava heti rakennuksen pystytyksen jälkeen.
feature_value_4 Mökin osat on tehtaalla valmiiksi työstetty koneellisesti. Kyse on kuitenkin rakentamisesta, joten varaa pystytykseen yleisimmät työkalut, kuten mittanauha, vesivaaka, vasara, saha, ruuvinväännin ja pora
feature_value_5 Pintakäsittely: Rakennuksen pintakäsittely on tehtävä viipymättä heti rakennuksen pystytyksen jälkeen sään ja olosuhteiden niin salliessa. Pintakäsittelyyn on käytettävä hirsipinnoille tarkoitettuja hengittäviä pintakäsittelyaineita. Hengittämättömän muovikalvon muodostavaa maalia ei saa käyttää.
feature_value_6 Rakennuslupa-asiat: Tarkista rakennusluvan tarve etukäteen rakennuspaikkakuntasi rakennuslupaviranomaiselta.
feature_value_7 Huomioithan, että mikäli haluat tilata tuotteen saaristoalueille tai Lappiin, niin otathan ensin yhteyttä asiakaspalveluumme, josta varmistamme, onko toimitus mahdollinen ja aiheuttaako se lisäkustannuksia. Katso toimitusohjeet tarkemmin https://www.carlson.fi/toimitustavat
feature_label_8 Tuotteen väri : Käsittelemätön
feature_label_9 Sertifikaatit : PEFC, Avainlippu
feature_label_10 Mitat : 3x3 m
feature_label_12 Valmistajan tuotekoodi : 0144 30 30 16
Lue lisää