Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Toimituskulut yli 100 €:n ostoksessa Smartpostiin 0 € 

Lillevilla

Lillevilla Vierasmaja Kolima 24 m²

Tuote ei valitettavasti ole saatavilla.
Vierasmaja Kolima 24 m²
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 6418635045527
Lillevilla Kolima on tyylikäs, iso vierasmaja isoilla ikkunoilla sekä isoilla lasiovilla. Näyttävä malli antaa toteutukselle paljon vaihtoehtoja. Vierasmaja Lillevilla Kolima soveltuu hyvin esimerkiksi ateljeeksi tai kesäkeittiöksi. Sisään mahtuu näppärästi myös iso ruokaluryhmä. Pariovi on sijoitettu keskelle ja kaksi suurta ikkunaa sen molemmin puolin. Ovissa ja ikkunoissa on CE-hyväksytyt eristysturvalasit.
Lisää tietoja
feature_label_1 Materiaali : Havupuu
feature_value_2 Pohjan ala on 24 neliömetriä leveyden ollessa 6 m ja syvyyden 4 m. Harjakorkeus on 245 cm ja vapaa sisäkorkeus matalimmillaan noin 200 cm. Katon ala vierasmajassa on 28,2 neliömetriä.
feature_value_3 Lattialaudat ovat vahvuudeltaan 21 mm. 44 mm vahvuiset seinähirret ovat tuplapontillisia, minkä ansiosta rakennus on erityisen tukeva. Tämä tuote on nurkkatyypiltään citynurkkainen, mikä tarkoittaa, että seinähirret kiinnitetään nurkkatolppiin.
feature_value_4 Ovissa ja ikkunoissa on CE-hyväksytyt eristysturvalasit.
feature_value_5 Toimituksen sisältö: Tuotepakettiin kuuluvat hirsien, oven ja ikkunoiden sekä lattia- ja kattolautojen lisäksi helat, naulat ja ruuvit.
feature_value_6 Huom. Katemateriaali ei sisälly toimitukseen. Tiilikatetta tai palahuopaa emme suosittele. Katemateriaali on asennettava heti rakennuksen pystytyksen jälkeen.
feature_value_7 Mökin osat on tehtaalla valmiiksi työstetty koneellisesti. Kyse on kuitenkin rakentamisesta, joten varaa pystytykseen yleisimmät työkalut, kuten mittanauha, vesivaaka, vasara, saha, ruuvinväännin ja pora.
feature_value_8 Pintakäsittely: Rakennuksen pintakäsittely on tehtävä viipymättä heti rakennuksen pystytyksen jälkeen sään ja olosuhteiden niin salliessa. Pintakäsittelyyn on käytettävä hirsipinnoille tarkoitettuja hengittäviä pintakäsittelyaineita. Hengittämättömän muovikalvon muodostavaa maalia ei saa käyttää.
feature_value_9 Rakennuslupa-asiat: Tarkista rakennusluvan tarve etukäteen rakennuspaikkakuntasi rakennuslupaviranomaiselta.
feature_value_10 Huomioithan, että mikäli haluat tilata tuotteen saaristoalueille tai Lappiin, niin otathan ensin yhteyttä asiakaspalveluumme, josta varmistamme, onko toimitus mahdollinen ja aiheuttaako se lisäkustannuksia. Katso toimitusohjeet tarkemmin https://www.carlson.fi/toimitustavat
feature_label_11 Tuotteen väri : Käsittelemätön
feature_label_12 Sertifikaatit : PEFC, Avainlippu
feature_label_13 Mitat : 6x4 m
feature_label_15 Valmistajan tuotekoodi : 0144 60 40 00
Lue lisää