Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Toimituskulut yli 100 €:n ostoksessa Smartpostiin 0 € 

Lillevilla

Lillevilla Pihavarasto Lompolo 20 m²

Tuote ei valitettavasti ole saatavilla.
Pihavarasto Lompolo 20 m²
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 6418635049556
Lillevilla Lompolo on tilava varasto, jossa on pohjan ala lähes 20 neliömetriä. Lillevilla Lompolo on leveydeltään 3,9 metriä ja pituudeltaan 5,1 metriä. Harjakorkeus on noin 298 cm ja sivuseinäkorkeus 223 cm. Lillevilla Lompoloon sisältyy sivuseinälle asennettava kulkua helpottava käyntiovi. Käyntioven voi asentaa kummalle sivuseinälle tahansa, joko sivuseinän etu- tai takaosaan. Oven kätisyyttä ei kuitenkaan voi vaihtaa.
Lisää tietoja
feature_label_1 Materiaali : Havupuu
feature_value_2 Toimituksen sisältö: Hirret ovat 44 mm vahvuiset ja tuplapontilla, minkä vuoksi rakennus on erityisen tukeva. Tuotepakettiin kuuluvat hirsien, oven sekä kattolautojen lisäksi helat, naulat ja ruuvit. Myös nurkkiin asennettavat kierretangot sisältyvät toimitukseen.
feature_value_3 Huom. Katemateriaali ei sisälly toimitukseen. Katemateriaali on asennettava heti rakennuksen pystytyksen jälkeen. Tiilikatetta emme suosittele.
feature_value_4 Huom. Lattia ei sisälly toimitukseeen.
feature_value_5 Mökin osat on tehtaalla valmiiksi työstetty koneellisesti. Kyse on kuitenkin rakentamisesta, joten varaa pystytykseen yleisimmät työkalut, kuten mittanauha, vesivaaka, vasara, saha, ruuvinväännin ja pora.
feature_value_6 Pintakäsittely: Rakennuksen pintakäsittely on tehtävä viipymättä heti rakennuksen pystytyksen jälkeen sään ja olosuhteiden niin salliessa. Pintakäsittelyyn on käytettävä hirsipinnoille tarkoitettuja hengittäviä pintakäsittelyaineita. Hengittämättömän muovikalvon muodostavaa maalia ei saa käyttää.
feature_value_7 Rakennuslupa-asiat: Tarkista rakennusluvan tarve etukäteen rakennuspaikkakuntasi rakennuslupaviranomaiselta.
feature_value_8 Huomioithan, että mikäli haluat tilata tuotteen saaristoalueille tai Lappiin, niin otathan ensin yhteyttä asiakaspalveluumme, josta varmistamme, onko toimitus mahdollinen ja aiheuttaako se lisäkustannuksia. Katso toimitusohjeet tarkemmin https://www.carlson.fi/toimitustavat
feature_label_9 Tuotteen väri : Käsittelemätön
feature_label_10 Sertifikaatit : PEFC, Avainlippu
feature_label_11 Mitat : 3,9x5,1 m
feature_label_13 Valmistajan tuotekoodi : 0144 39 51 02
Lue lisää