Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

 Nouda ilmaiseksi myymälästämme

Light my fire

Light my fire LunchKit BIO astiasarja dustypink

25,90 €
kpl
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
LunchKit BIO astiasarja dustypink
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Joensuu, tavaratalo

Kuopio keskusta, tavaratalo

Mikkeli, tavaratalo

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 7331423011834
6-osainen astiasarja, joka tekee ruoan kuljettamisesta ja ruokailusta helppoa niin työpaikalla, koulussa, luonnossa, veneessä, pyöräretkellä kuin kaupungillakin. Valmistettu biopohjaisista materiaaleista. Kaikki osat pakkautuvat käytännöllisesti. Valjaan ansiosta kokonaisuus pysyy käytännöllisenä pakettina. Toimitetaan kierrätysmateriaalista valmistetussa Light My Fire CircBag kuljetuspussissa (M-koko).
Lisää tietoja
feature_label_2 Takuu : 24
feature_label_3 Materiaali : Biomuovi
feature_value_4 Osat: Pohjan syvä lautanen ja kannen matala lautanen (muodostavat yhdessä kuljetusrasian ja erillään ne toimivat ruokailukulhoina, syvässä lautasessa pidike aterimelle), Spork Original BIO -aterin (lusikka-haarukka-veitsi) sekä kaksi eri kokoista ja muotoista vesitiivistä SnapBox BIO pikkurasiaa, jotka pitävät paikat siisteinä ruuan sotkuilta, ja toimivat tarvittaessa myös varusteiden säilytyskoteloina pitäen tavarat kuivina.
feature_value_5 Ominaisuudet: Tiskikoneen, mikron ja pakastamisen kestävä. Helppo puhdistaa. Kelluu. Lautaset ovat pinottavia tilan säästämiseksi. Spork Original BIO aterin on paistinpannun kuumuuden kestävä. Kuljetuspussin kuivatusreikien ansiosta osat voi pakata siihen myös tiskaamisen jälkeen märkinä.
feature_value_6 Lautasen, kannen ja kahden erikokoisen SnapBox BIO -rasian materiaalista 96 % on sokeriruo'osta ja puukuidusta valmistettua biopohjaista muovia, joka on Bonsucro, ISCC ja PEFC sertifioitu. Spork Original BIO materiaalista 15 % on maissista valmistettua GMO-vapaata biopohjaista muovia. Valjaan materiaali Dryflex Green TPE, jonka materiaalista 23 % on sokeriruo'osta valmistettua biopohjaista muovia. 100 % BPA-vapaa.
feature_value_7 Mitat suljettuna:194 mm/sivu, kork. 61 mm. Kokonaisuuden paino: 281 g. Spork Original BIO aterimen pituus 17 cm. Tilavuudet: Syvä lautanen 900 ml, matala lautanen 500 ml, Snap Box Original rasia 170 ml, Snap Box Oval rasia 320 ml.
feature_value_8 Valmistusmaa Ruotsi. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta.
feature_label_9 Yhden myyntipakkauksen sisältö : Syvä ja matala lautanen, Spork Original BIO -aterin sekä kaksi SnapBox BIO -rasiaa
feature_label_10 Tuotteen väri : Vaaleanpunainen
feature_label_11 Valmistajan tuotekoodi : 2413710110,0
Lue lisää