Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Carlson lahjakortti - jokaiselle sopiva lahjaidea

Carlsonin lahjakortti on taatusti jokaiselle sopiva lahjaidea joka käy maksuvälineenä kaikissa Carlsonin sekä Halosen myymälöissä halki Suomen. 

Carlsonin monipuolisista valikoimista voi lahjakortin saaja hankkia itselleen kaiken tarpeellisen seuraavista tuoteryhmistä: muodin ja urheilun vaatteet, jalkineet sekä laukut, erä- ja retkeilytarvikkeet, talvi- ja kesäurheiluvälineet, kodintekniikan tuotteet pienkoneista pakastimiin, sisustustuotteet ja -tekstiilit sekä astiat ja ruoanvalmistus. 

Halonen on kotimainen muotitavarataloketju, jolla on 20 myymälää eri puolilla Suomea. Halosen valikoimista löytyy naisten ja miesten vaatteet ja jalkineet sekä lasten juhlapukeutuminen.

 

 


Carlsonin lahjakortti mukana muuttuvissa elämäntilanteissa

Olipa lahjansaaja tuore ylioppilas, vasta valmistunut tai vaikkapa kuusikymppisiään juhlistava nuoruudenystävä, sopii lahjakortti täydellisesti jokaiseen elämänvaiheeseen. Kauniiseen lahjakorttikääreeseen pakatulla lahjakortilla voi juhlasankari hankkia itselleen vaikkapa juuri sen unelmien astiasarjan ensimmäiseen omaan kotiin tai kauan haaveillun, täydellisen juhla-asun tuleviin juhlahetkiin. 

Ehkäpä juhlasankarin toivelistalla ovat laadukkaat retkeilyvarusteet pohjoisen patikointiretkeä varten tai innokkaalla marjastajalla ylimääräisen pakastimen hankinta – myös tämän kaiken mahdollistaa Carlsonin lahjakortti, jokaisen juhlasankarin unelmalahja. 

 

 

 


Lahjakortin arvo ladattavissa lahjansaajalle sopivaksi

Lahjakortille voit ladata haluamasi arvon 10-2500 euron välillä Carlsonin tai Halosen myymälässä. Kortti on voimassa 12 kuukautta latauspäivästä ja käy maksuvälineenä kaikissa Carlsonin ja Halosen myymälöissä, ei siis verkkokaupassa.

Lahjakortilla maksettaessa kortin jäljellä oleva arvo tulostuu kassakuitille. Jäljellä olevan arvon voit myös käydä tarkistamassa lähimmässä Carlsonin tai Halosen myymälässä tai kysyä asiakaspalvelusta asiakaspalvelu(ät)carlson.fi Kadonnutta tai varastettua lahjakorttia ei korvata eikä korttia voi vaihtaa rahaksi. Palauta löytämäsi lahjakortti lähimpään Carlsonin tai Halosen myymälään.

Lahjakortin voit ostaa myymälöidemme kassa- sekä palvelupisteiltä. Lahjakortin tarkat käyttöohjeet löytyvät myös lahjakortin mukana tulevasta lahjakorttikääreestä, josta lahjakortin saajakin pääsee ne näppärästi tarkistamaan.

Yritysasiakas - anna lahjaksi valinnanvapaus

 

Anna työntekijällesi täydellinen lahja joka muistetaan pitkään ja lämmöllä. Carlsonin lahjakortti antaa työntekijällesi vapauden valita, tarjolla on valtavasti vaihtoehtoja käytännöllisten lahjojen ja ylellisen hemmottelun väliltä – juuri sitä mitä juhlasankari kulloinkin tarvitsee. 

Yrittäjänä olet mukana työntekijöidesi eri elämänvaiheissa, arjessa sekä juhlahetkissä. Anna siis lahjaksi jokaiselle sopiva lahjaidea, Carlsonin lahjakortti - lahja joka jää lahjansaajalle mieleen henkilökohtaiset tarpeet täyttävänä, juuri kyseiseen elämäntilanteeseen täydellisesti sopivana muistamisena. Yritysasiakkaiden lahjakortteja koskevat yhteydenotot info.kuopio@carlson.fi

Carlsonin lahjakortti pähkinänkuoressa

 

•    Jokaiselle sopiva lahjaidea
•    Lahjakortille voit ladata haluamasi arvon 10-2500 euron välillä
•    Lahjakortille ladatun summan voi käyttää tarpeen mukaan joko osissa tai kerralla
•    Lahjakortin voimassaolo 12 kuukautta latauspäivästä
•    Käy maksuvälineenä Carlsonin sekä Halosen myymälöissä
•    Kortin jäljellä oleva arvo tarkistettavissa kassakuitista sekä Carlsonin ja Halosen         myymälöistä tai voit kysyä jäljellä olevan salson asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu(ät)carlson.fi
•    Lahjakorttia voi käyttää myös kaikkiin Carlsonin palveluihin
•    Lahjakortti ei käy Carlsonin eikä Halosen verkkokaupoissa

Kannata kotimaista - toivelahjat Carlsonilta!

CARLSON on suomalainen perheyritys, sisustuksen ja muodin tavarataloketju jonka pääkonttori ja kotipaikka sijaitsevat Kuopiossa. 

Carlsonilla on tavaratalot Kuopion lisäksi Mikkelissä sekä Joensuussa, kodinmyymälä Vantaan kauppakeskus Jumbossa sekä rautakaupat Kuopiossa, Mikkelissä, Joensuussa, Varkaudessa ja Savonlinnassa. Iisalmessa toimii CarlsonPro yritysmyynti.

Carlsonin verkkokaupasta on ainoana Suomessa tilattavissa koko Villeroy & Boch valikoima. Carlsonin toiminta perustuu henkilökohtaiseen palveluun, monipuolisiin valikoimiin ja kilpailukykyisiin hintoihin. Carlson on Veljekset Halonen Oy:n sisaryritys. Muotitavarataloketju Halosella on 20 myymälää eri puolilla Suomea.