Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Küchenprofi

Küchenprofi Vario mandoliini 4 terää + keräysastia

Tuote ei valitettavasti ole saatavilla.
Vario mandoliini 4 terää + keräysastia
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 4007371063586
Kätevä Küchenprofi Vario mandoliini viipaloi, raastaa ja suikaloi raaka-aineet hetkessä. Pakkaukseen kuuluu neljä erilaista terää sekä laatikko, johon valmis raaste putoaa. Sormisuojan ansiosta vihannesleikkuria on turvallista käyttää. Viipale- ja suikalointiterät ovat säädettävissää välillä 1-5 mm.
Lisää tietoja
feature_label_1 Takuu : 60
feature_label_2 Materiaali : ruostumaton teräs/muovi
feature_value_3 Varoitus: Leikkausterä ja levyt ovat erittäin teräviä. Loukkaantumisvaara!
feature_value_4 Käyttöohjeet: Irrottaaksesi leikkuuterä varmista ensin, että terän korkeudensäädin on ääriasennossa oikealla. Nosta ja liuta terä mandoliinin suuntaisesti kahvasta kiinni pitäen. Liuta haluamasi terä paikalleen kunnes kuulet kiinnityspainikkeen naksahtavan HUOM! Leikkausterä on erittäin terävä. Varo leikkaamasta käsiäsi vaihtaessasi teriä. Suikale- ja viipaleterää käytettäessä terän korkeus on säädettävissä 1 mm -5 mm välillä. Turvallisen työskentelyn takaamiseksi käytä käsisuojainta aina, varsinkin pienien ruokapalojen kanssa. Aseta leikkuuterän omaava runko keräysastian päälle ja viipaloi/suikaloi/raasta haluamasi ruoka-aineet painaen kevyesti ja liuttaen tasaisesti edestakaisin. Vinkki: Leikkaa isot ruokapalat puoliksi tai neljään osaan, ennen käsisuojaan kiinnittämistä.
feature_value_5 Takuu 5 vuotta
feature_label_6 Yhden myyntipakkauksen sisältö : Leikkuri, keräysastia, 4 kpl teriä
feature_label_7 Hoito-ohjeet : Terät eivät ole konepestäviä. Mandoliinin muut osat ovat konepestäviä, max. 65 asteessa. Suosittelemme kaikkien osien puhdistamista käsin kuumalla vedellä ja miedolla saippualla. Pesun jälkeen kuivaa tuote huolellisesti.
feature_label_8 Mitat : 38x12x15,5 cm
feature_label_9 Valmistajan tuotekoodi : 1310842200
Lue lisää