Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Sisustusvalaisimet

Sisustusvalaisimet, kuten kattovalaisimet, seinävalaisimet, pöytävalaisimet ja lattiavalaisimet, voi nyt helposti tilata verkkokaupastamme niin olohuoneeseen, keittiöön kuin työhuoneeseen ja lastenhuoneeseen. Sisustusvalot tuovat tunnelmaa, valaisevat tärkeimmät työskentelypisteet sekä sulautuvat hyvin sisustukseen.

1385 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
Sivu
/ sivu

Kun valitset kotiisi sisustusvaloja, suunnittele jokaisen huoneen valaistus huolella niin, että valaistus vastaa tarpeitasi sekä tuo riittävästi valonlähteitä silmiä rasittamatta. Erityisesti olohuoneessa, jossa vietetään paljon aikaa eri tarkoituksissa, on hyvä olla vähintään 5-7 erilaista valonlähdettä. Näin pystyt luomaan erilaisia tunnelmia sekä saamaan lisävaloa esimerkiksi lukemiseen ja askarteluun.

Kattovalaisimet toimivat hyvänä yleisvalona, joka ei saa kuitenkaan olla liian kirkas. Huonosti valaiseva valo vähentää kuitenkin yleistä viihtyisyyttä, jonka vuoksi huoneessa on hyvä olla myös muita valonlähteitä. Lisävaloa tuovat erilaiset apuvalot, kuten seinävalaisimet, lattiavalaisimet, pöytävalaisimet tai spottivalaisimet. Liian vähäinen valaistus aiheuttaa helposti väsymystä ja päänsärkyä. Toisaalta esimerkiksi makuuhuoneen valaistuksessa kannattaa keskittyä juurikin himmeämpään valaistukseen, jota täydennetään esimerkiksi erilaisilla lukuvaloilla ja yövaloilla. Näin tunnelma pysyy rauhallisena ja hyvät yöunet on taattu.

Työhuoneeseen taasen halutaan usein piristystä erityisesti synkimpien talvikuukausien aikana. Hyvän kattovalon lisäksi kannattaa harkita työpöydälle myös kirkasvalolaitetta, joka matkii auringonvaloa. Kirkasvalohoitoon riittää usein 20-30 minuuttia päivässä. Kirkasvalolamppu piristää kehoa ja mieltä heti aamusta ja taltuttaa väsymystä.

Edellä mainittujen lisäksi löydät sisustusvalojen valikoimastamme myös upotettavat valaisimet, työpistevalaisimet, Led-nauhat ja -listat sekä jalat, varjostimet ja kuvut.