Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Kosteantilanvalaisimet

Kosteiden tilojen, kuten kylpyhuoneen ja saunan, valaisimet ja lamput löydät verkkokauppamme kattavasta valaisinvalikoimasta. Kosteantilanvalaisimet kestävät nimensä mukaisesti hyvin ilmassa olevaa kosteutta eivätkä kärsi pienestä kastumisesta.

61 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
Sivu
/ sivu

Kosteisiin tiloihin on verkkokaupassamme tarjolla kattovalaisimia, seinävalaisimia, upotettavia valaisimia, työpistevalaisimia sekä erillisiä saunavalaisimia.

Oikealla valaistuksella muutat kylpyhuoneesi kylpylämäiseksi rentoutustilaksi tai viihtyisäksi keitaaksi, jossa voit nauttia hetken rauhasta. Olipa kylpyhuoneessasi sitten amme tai pelkkä suihku, oikeanlainen valaistus tekee peseytymishetkestä viihtyisän kokemuksen. Tunnelmallinen saunan valaistus lisää saunan rentouttavaa vaikutusta ja olo tuntuu saunan jälkeen levänneeltä sekä rauhalliselta.

Hyvin suunniteltu ja valaistu kylpyhuone antaa mukavan alun jokaiseen päivään. Kylpyhuoneessa peseydytään ja kaunistaudutaan, joten tilassa tulee olla hyvin toteutettu valaistus. Liian kirkas tai liian himmeä valo voi haitata parranajoa tai meikkausta, joten valaistukseen kannattaa hankkia hyvä yleisvalo, jota täydennetään kirkkaammilla pikkuvaloilla ja spottivaloilla. Kylpyhuoneessa on hyvä olla jopa kolme erilaista valaistusvaihtoehtoa.

Kylpyhuoneen valaisimen ei tarvitse olla tyylitön. Kosteantilan valaisimet ovat nykyään erittäin sisustuksellisia valoja ja valikoimasta löytyy niin tyylikkäitä peilikaappivalaisimia kylpyhuoneplafondeja, seinävalaisimia kuin LED-alasvaloja.