Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Astianpesu

Astianpesukoneet ovat arjen pelastajia säästäen aikaa ja vaivaa. Nykyaikaiset mallit tarjoavat monipuolisia pesuohjelmia erilaisille astioille, pikapesusta herkkien astioiden pesuun. Energiatehokkuus ja vedenkulutuksen minimointi ovat keskeisiä, mikä tekee niistä ympäristöystävällisen valinnan. Astianpesukoneiden äänitaso on myös tärkeä, erityisesti avokeittiöissä. Valinnassa kannattaa huomioida koko ja täyttömäärä pohtien sopiiko laite paremmin pieniin tiloihin vai suurperheen tarpeisiin. Modernit mallit tarjoavat helppokäyttöisiä käyttöliittymiä ja joustavia telineitä astioiden sijoitteluun. Integroitavat mallit sulautuvat saumattomasti keittiön designiin tuoden lisää tyylikkyyttä ja toiminnallisuutta jokaiseen keittiöön.

Rajaa tuotteita:

8 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
/ sivu

Astianpesukone netistä!

Astianpesukoneiden hankinta on arjen laadun parantamista. Nämä kodinkoneet eivät ainoastaan säästä aikaa ja vaivaa manuaalisesta astioiden pesusta vaan myös tuovat keittiöön modernia mukavuutta ja tehokkuutta. Valittaessa astianpesukonetta tärkeää on ottaa huomioon seuraavat seikat:

Koko ja täyttömäärä

Astianpesukoneiden koko vaihtelee. Pienemmät 45 cm mallit sopivat kompakteihin tiloihin ja pienemmille talouksille kun taas standardikokoiset 60 cm mallit soveltuvat suurempiin kotitalouksiin. Täyttömäärä, joka usein ilmoitetaan astiastoina, kertoo kuinka monta standardikokoista astiastoa kone pystyy pesemään kerralla. Suuret perheet tai usein juhlia järjestävät hyötyvät suuremmasta kapasiteetista.

Astianpesukoneen sijoittaminen tai integrointi

Astianpesukoneen sijoituspaikka keittiössä on tärkeä. Integroitavat mallit asennetaan keittiön kaapistoon ja niiden etupaneeli voidaan mukauttaa keittiön kaapinovien kanssa, mikä luo yhtenäisen ja siistin ilmeen. Vapaasti sijoitettavat mallit tarjoavat joustavuutta ja helpon asennuksen.

Monipuoliset pesuohjelmat ja toiminnot

Nykyiset astianpesukoneet tarjoavat laajan valikoiman pesuohjelmia. Perusohjelmien lisäksi löytyy erikoisohjelmia kuten pikapesu, hiljainen pesu, ja herkille astioille tarkoitettu ohjelma. Jotkut mallit sisältävät myös automaattisen sensorin, joka mukauttaa pesun astioiden likaisuuden mukaan.

Astianpesukoneen energiatehokkuus ja äänitaso

Energiatehokkuus on merkittävä seikka astianpesukoneiden valinnassa. Energiatehokkaammat mallit säästävät sekä vettä että energiaa. Myös astianpesukoneen äänitaso on tärkeä tekijä erityisesti pienissä asunnoissa tai avokeittiöissä, joissa koneen käyntiääni voi olla häiritsevää.

Käyttömukavuus ja design:

Modernit astianpesukoneet tarjoavat käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia kuten digitaaliset näytöt ja intuitiiviset käyttöliittymät. Joustavat telineet ja säädettävät korit mahdollistavat erikokoisten ja -muotoisten astioiden helpon sijoittelun. Designin osalta valinta riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä ja keittiön tyylistä.

Astianpesukoneen asennus ja turvallinen käyttö

Astianpesukoneiden turvallisuusominaisuudet kuten lapsilukot ja vesivuotojen esto ovat tärkeitä perheille. Ammattitaitoinen asennus on suositeltavaa, erityisesti integroitaville malleille. Lisäksi alle asetettava valumisallas on välttämätön lisävaruste vesivuotojen varhaiseen havaitsemiseen ja mahdollisten vahinkojen ehkäisemiseen. Vaatimus valuma-altaan käytöstä saattaa on usein myös mainittu kotivakuutuksen ehdoissa.

Astianpesukoneen valinnassa on siis monia huomioitavia seikkoja. Oikeanlaisen laitteen valitseminen helpottaa arkea ja tuo keittiöön lisää toiminnallisuutta ja tyylikkyyttä. On tärkeää valita laite, joka vastaa sekä keittiösi tarpeisiin että henkilökohtaisiin mieltymyksiisi.

Olipa kyseessä sitten pieni tai suuri keittiö löydät valikoimastamme sopivan vaihtoehdon.  Tutustu kattavaan valikoimaan verkkokaupassamme ja juuri sinun keittiöösi sopiva astianpesukone!