Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Yli 100 €:n tilauksissa toimitus Smartpostiin 0 €  (arvo 6,90)

Kocot Kids

Kocot Kids Victor vuodesohva säilytyslaatikolla 180x80 cm valkoinen

kpl
Toimitusaika: 21-30 arkipäivää
Victor vuodesohva säilytyslaatikolla 180x80 cm valkoinen
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Verkkokaupan varasto

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 5903282043022
Victor-vuodesohva säilytyslaatikolla on valmistettu tyylikkäästä tammesta, koivusta ja raikkaasta valkoisesta lastulevystä. Hillitty tyyli, korkeat tammijalat ja selkätuki sopivat skandinaaviseen sisustukseen, mikä auttaa luomaan modernin ja toimivan lastenhuoneen. Vuodesohvan yksinkertainen ja ergonominen muotoilu tarjoaa ihanteellisen ympäristön rentoutumiseen. Victor-kokoelman huonekalut on suunniteltu käyttäjän mukavuutta ajatellen. Vuodesohvan runkomateriaali on sertifioitua laminoitua 18mm lastulevyä valkoisella viimeistelyllä. Vahvat tammijalat ja selkänoja lisäävät käyttömukavuutta, ja tekevät siitä tukevan ja pitkäikäisen. Sohvassa on Flex-tyyppinen joustava koivusälepohja. Lisäksi pohjassa on käytetty liittimiä vahvistamaan rakennetta. Sohvan alla on tilava vetolaatikko, jossa voi kätevästi säilyttää vaikka lukemista, leluja tai vuodevaatteita.
Lisää tietoja
feature_label_1 Takuu : 12
feature_value_2 Vuodesohva toimitetaan osissa ilman patjaa. Siihen sopii normaali 180x80 cm patja - suositeltava minimipaksuus 8 cm. Selkeä, kuvin varustettu kokoamisohje tekee käyttöönotosta helppoa.
feature_value_3 Tekninen kuvaus: Runko massiivitammea ja laminoitua lastulevyä 18 mm. Väri: valkoinen/vaaleanruskea. Joustava koivusälepohja 5.5 cm säleillä – 7 cm välein. Kehikossa muovisuojukset kitkan vähentämiseksi. Jalat ensiluokkaista luonnollista massiivitammea. Jalat lakattu värittömällä, sertifioidulla nitroselluloosalakalla. Alhainen formaldehydipitoisuus. Alla tilava, jaettu laatikko, jossa pehmeästi sulkeutuva mekanismi. Laatikossa on synkroniset ohjaimet, joiden kantavuus on 45kg. Laatikon pohja on 3mm paksua HDF-levyä. Ei sisällä patjaa. Painoraja 100 kg. Valmistettu Puolassa. Takuu 12kk.
feature_value_4 Mitat: Leveys 190 cm. Syvyys 84 cm. Korkeus 65 cm. Korkeus sängyn reunaan 35 cm (+patja). Laatikon leveys 180 cm. Laatikon korkeus 15 cm.
feature_label_5 Tuotteen väri : Valkoinen
feature_label_6 Mitat : 180x80 cm
feature_label_7 Valmistajan tuotekoodi : 227067,0
Lue lisää