Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

 Nouda ilmaiseksi myymälästämme

Carlson Club Card kanta-asiakkaaksi

 

Carlsonin kanta-asiakkaaksi voit liittyä Carlsonin verkkokaupassa sekä kaikissa Carlsonin myymälöissä. Kanta-asiakkaaksi liittyminen verkossa on sinulle maksutonta, ja saat tuolloin kanta-asiakaskortin matkapuhelimeesi.

Carlson Club Card mobiilikortti

Voit liittyä Carlson Club Card kanta-asiakkaaksi verkkokaupassamme ja hyödyntää heti kanta-asiakashinnat sekä aloittaa bonusten kerryttämisen. 

Liittyessäsi Carlsonin kanta-asiakkaaksi verkossa, saat automaattisesti kanta-asiakaskortiksi mobiilikortin. Liittymislomakkeen täytön jälkeen saat puhelimeesi linkin, josta mobiilikortin voi ladata. Saat käyttöösi henkilökohtaisen kanta-asiakasnumeron, jolla voit hyödyntää kanta-asiakasetuja verkkokaupassa sekä myymälöissä.

Myös fyysisen kanta-asiakaskortin haltija voi halutessaan hankkia mobiilikortin verkossa asiakaspalvelun kautta.

Carlson Club Card –mobiilikortti on ilmainen.

Carlsonin kanta-asiakas voi hakemuksesta saada samassa taloudessa asuvalle, 16 vuotta täyttäneelle perheenjäsenelleen henkilökohtaisen mobiilirinnakkaiskortin.

Pääkortinhaltijan mobiilikorttiin voi hankkia mobiilirinnakkaiskortit myymälästä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Fyysinen Carlson Club Card kanta-asiakaskortti

Fyysisen Carlson Club Card kanta-asiakaskortin saat sen mistä tahansa Carlsonin myymälästä kanta-asiakkaaksi liittymisen yhteydessä. Korttivaihtoehtoina ovat käteiskortti ja luotollinen Carlson Club Mastercard. Käteiskortista veloitetaan myymälässä 10 euron perustamismaksu.

 Sekä fyysiseen kanta-asiakaskorttiin että mobiilikanta-asiakaskorttiin on mahdollista liittää maksimissaan 3 rinnakkaiskorttia.

 

Mikäli olet jo Carlsonin kanta-asiakas ja haluat tilata mobiilikortin, voit tilata sen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu(ät)carlson.fi tai puhelimitse 02033 4488.