Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Jack Wolfskin - Laatua ja toiminnallisuutta ulkoiluvaatteissa

Jack Wolfskin on Euroopan johtava ulkoilutuotteiden valmistaja, joka on perustettu vuonna 1981. Pääkonttori sijaitsee Idsteinissa, Saksassa. Jack Wolfskin on syntynyt kaupungissa, inspiroitunut luonnon voimista ja tuotteissa on ylivertainen tekninen suorituskyky. Siten voit nauttia samoista tuotteista urbaanissa elämäntyylissä kuin luonnon asettamissa ankarammissakin olosuhteissa. Valikoimaan kuuluvat vaatteet, kengät ja reput sekä erilaiset retkeilytarvikkeet. Tuotteita löytyy naisille, miehille ja lapsille. Jack Wolfskinin tuotteet ovat ajattomia ja siten tyylitietoisen varma valinta.

Jack Wolfskin tekee ulkona liikkumisesta hauskaa 

 Jack Wolfskinin ajatus on se, että ulkona liikkumisen tulee olla hauskaa ja jokaisen tuotteiden käyttäjän tulee tuntea olonsa kotoisaksi ulkona liikkuessaan. Jack Wolfskin tuotteet mahdollistavat rajattoman mahdollisuuden luonnossa liikkumiseen, urheiluun ja matkustamiseen. Tuotekehityksen päämääränä on valmistaa kestäviä ja toiminnallisia tuotteita, joiden käyttömukavuuden ansiosta viihdyt ulkona säässä kuin säässä. Jack Wolskinin perusfilosofiana on varmistaa, että tuotteiden laatu täyttää käyttäjän erityiset tarpeet ja erilaisten liikuntamuotojen asettamat vaatimukset. Jack Wolfskinin tuotteissa yhdistyy tuotteiden optimaalisin toimivuus ja mukavuus. Jack Wolfskinin tuotelinjoja on viisi. Alpinism – vuorikiipeily, Hiking – ulkoilu, Trekking - maastoretkeily, Family – perhe ja Active trail. Siten Jack Wolfskin tuotteet pitävät käyttäjänsä lämpimänä, kuivana ja suojassa säältä haastavissa olosuhteissa kuin myös vapaa-ajalla.

Luontoa kunnioittaen

Jack Wolfskin kunnioittaa tuotteiden valmistamisessa luontoa, jotta ulkoilusta voidaan nauttia myös tulevaisuudessa. Siten Jack Wolfskinin tuotannossa huomioidaan vastuullisuus. Kaikki Jack Wolfskin vaatteet on valmistettu myrkyttömästi ilman fluoriyhdisteitä eli 100% PFC - vapaasti. Lisäksi Jack Wolfskin on Bluesign kumppani ja Fair Wear Foundationin jäsen. PFC - sitoumuksensa lunastamiseksi Jack Wolfskin on myös ZDHC:n jäsen. Näillä toimilla yritys vähentää toiminnassa käytettäviä kemikaaleja ja syntyvää jätettä. Jack Wolfskin Texapore Ecosphere teknologian ansiosta voidaan valmistaa jopa 100% kierrätetyistä materiaaleista valmistettuja tuotteita. Siten kosteudelta suojaava kalvo on valmistettu kokonaan kierrätetyistä materiaaleista. Jack Wolfskin ei myöskään käytä tuotteissaan höyheniä, vaan käyttää teknologiana Microguard Ecosphereä. Tämä tarkoittaa kierrätettyjen synteettisten materiaalien käyttöä lämmön eristämiseksi kylmissä olosuhteissa. Syksystä 2018 lähtien kaikki Jack Wolfskin fleecet on valmistettu Nanuk Ecosphere teknologialla, joka tarkoittaa 100% kierrätetyn polyesterin käyttöä. Tämä takaa yhtä hyvän lämpökapasiteetin kuin perinteinen fleece.

Jack Wolfskin – tuotteiden helppo pakattavuus

Jack Wolfskin painottaa tuotteissaan helppoa mukaan pakkaamista retkille, vaellukselle kuin myös matkustamiseen. Jack Wolfskin Pack and GO! tuotteet ovat helposti pakattavissa ja lisäksi höyhenen kevyitä. Kaikki mitä tarvitset matkalle sisältyy Pack and GO! valikoimaan. Näin voit lähteä helposti matkalle tai nauttimaan luonnosta ilman pakkaamisen tuskaa. Kaikki PACK tuotteet saa pakattua nopeasti pieneen tilaan, jolloin säästyy tilaa ja aikaa.