Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Hoover

Hoover kuivausrumpu H-Dry 500 Slim 7 kg valkoinen

kpl
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
kuivausrumpu H-Dry 500 Slim 7 kg valkoinen
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Verkkokaupan varasto

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 8059019013923
Hoover H-DRY 500 on luotettava kuivausrumpu, joka saa aikaan erinomaisia tuloksia tehokkuutensa ansiosta samalla huolehtien ympäristöstä ja vaatteiden kuiduista. Kuivausrumpu soveltuu pienempään tilaan, koneen syvyys on vain 46,5 cm! H-DRY 500 kuivausrummun valmistuksessa on kiinnitetty huomiota laatuun ja yksityiskohtiin. Jokaisella kyseisen sarjan mallilla on yhtenäinen yläosa, joka tekee kuivausrummusta esteettisesti kauniin. Aktiivinen kuivaus - H-DRY 500 on varustettu Active Dry –toiminto raikastaa vaatteet poistaen pahat hajut, bakteerit ja itiöt luonnollisella tavalla ja huolehtii vaatteistasi hellävaroen. Tämä takaa erinomaiset tulokset lyhyessä ajassa, vaatteesi ovat valmiina jopa 20 minuutissa
Lisää tietoja
feature_label_1 Takuu : 60
feature_value_2 Kuivaustekniikka: energiatehokas lämpöpumppu
feature_value_3 Kuivausaika vakiopuuvillaohjelmalla 244 min.
feature_value_4 Kondensointitehokkuus B
feature_value_5 Liitettävyys WiFi + Bluetooth
feature_value_6 Liitettävissä älypuhelimeen: Voit ladata sovelluskaupasta Hooverin oman hOn App -sovelluksen ja ohjata H-Dry -kuivausrumpuasi matkapuhelimella. Saat esimerkiksi ilmoituksen siitä, kun ohjelma on valmis, tai ajastaa koneesi aloittamaan ohjelman toivomaasi aikaan. Sovelluksen avulla voit valita jopa 20:stä lisäohjelmasta juuri omiin tarpeisiisi sopivan erikoisohjelman, tai napata vinkkejä tahranpoistoon. Kuivausrummun voi synkronoida H-Wash 500 pesukoneeseen, jolloin sovellus tunnistaa pesuohjelman, linkouksen ja pyykin määrän, valitsee oikean ohjelman ja asettaa kuivausajan oikein. Sovellus myös muistuttaa huoltopäivityksistä, joiden avulla voit varmistaa pesukoneesi pitkäikäisyyden ja luotettavuuden.
feature_value_7 Skannaa pesulappu: H Wash –koneessa on ainutlaatuinen pesulappujen skannaustoiminto, jonka ansiosta voit unohtaa vaatteidesi pesuohjelaput. Voit kuvata pesuohjelapun ja vaatteen, ja luoda virtuaalisen vaatekaapin. hOn-sovellus kerää ja tallentaa vaatteiden pesuohjeet ja ehdottaa parasta ohjelmaa näiden hoitamiseksi.
feature_label_8 Tuotteen väri : Valkoinen, luukun väri musta
feature_label_9 Mitat : Leveys 59,6 cm, syvyys 46,5 cm. Paino 37,5 kg. Sähköjohdon pituus 1,5 m. Vedenottoletkun pituus 1,5 m.
feature_label_10 Tuotteen energiatehokkuusluokka : A+
feature_label_11 Vuotuinen energiankulutus (kWh) : 269
feature_label_12 Pesuohjelmat : Woolmark, kenkien kuivausteline, ohjelmien määrä 15+1, ajastus 24 h, ohjelman loppumisen ilmoitin
feature_label_13 Äänitaso dB : 67,0
feature_label_14 Valmistajan tuotekoodi : ND4 H7A1TSBEX-S   
feature_label_15 Kapasiteetti kiloina vakiopuuvillaohjelmalla : 7,0
Lue lisää

Energialuokitus