Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Toimituskulut yli 100 €:n ostoksessa Smartpostiin 0 € 

Home4You

Home4You kulmavuodesohva Elton 3-istuttava ruskea

Tuote ei valitettavasti ole saatavilla.
kulmavuodesohva Elton 3-istuttava ruskea
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 4741243639478
Kulmavuodesohva ELTON. Tyylikäs 3-istuttava sohva on toiminnallisuutensa ansiosta ihanteellinen käytettäväksi pienempiin tiloihin. Sohvan divaaniosan puoli on helposti vaihdettavissa toiveidesi mukaan. Sohvan divaaniosa toimii myös säilytyslaatikkona. Sohvan toisella puolella, käsinojan alla on käytännöllinen hylly, joka voidaan sijoittaa sohvan molemmille puolille. Hyllyn alla on irrotettava jakkara, jota voidaan käyttää lisäistuimena tai jalkanojana. Sohva avautuu suureksi ja tilavaksi sängyksi. Rakenne on valmistettu massiivimänty- ja eukalyptuspuusta, OSB-levystä, vanerista, lastulevystä ja kovalevystä. Sohvan jalat ovat muovia. Laadukas, Euroopassa valmistettu tuote.
Lisää tietoja
feature_label_1 Takuu : 12
feature_label_2 Materiaali : Päällysmateriaali: kestävää polyesterikangasta 250 g/m². Istuin on verhoiltu PU-vaahtomuovilla 25 kg/m³, Zig Zag-jousitus. Rakenne: massiivimänty- ja eukalyptuspuu, OSB-levy, vaneri, lastulevy ja kovalevy. Jalat muovia.
feature_value_3 Huolto: Sohva on helppo puhdistaa pölynimurilla. Poista tahrat välittömästi hankaamalla neutraalia saippualiuosta kankaalla tasaisin ja pyörivin liikkein.
feature_label_4 Tuotteen väri : Tummanruskea
feature_label_5 Mitat : Sängyn mitat: 225x138 cm. Sohvan mitat: 256,5x88/152 cm, korkeus 89 cm. Paino: 101 kg.
feature_label_6 Valmistajan tuotekoodi : 226202
Lue lisää