Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Hiihto - kattava ja inspiroiva valikoima hiihtoharrastukseesi

Carlsonin monipuolisista valikoimista löytyvät sopivat välineet niin aktiivi- kuin harrastelijahiihtäjällekin lasten suksipaketit mukaan lukien. Oletpa aloittelija tai kokenut hiihtäjä, löydät valikoimastamme laadukkaat sukset, siteet, monot, sauvat, voiteet sekä lisätarvikkeet. Perinteiset murtomaasukset sopivat paremmin  rauhallisiin lenkkeihin kun taas luisteluhiihtosukset on tarkoitettu nopeuteen ja tehokkuuteen. Hiihto on kautta aikojen kuulunut suomalaisten suosituimpiin talviurheilulajeihin, eikä suotta - hiihtäessä keho saa kokonaisvaltaista liikuntaa, raitista ilmaa ja samalla saa nauttia lumisista maisemista. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydelliset varusteet juuri sinun hiihtoseikkailuihisi!

Tuotesuosikit

Muista myös liukulumikengät! Liukulumikenkä toimii erinomaisesti risukkoisessa maastossa, rinteessä, avoimella järvellä jne. Liukulumikengillä on helppo kulkea vaihtelevassakin maastossa koska se on normaalia metsäsuksea lyhyempi, mutta huomattavasti leveämpi. Suksen kärki on perää leveämpi jotta se nousee helposti pinnalle syvässäkin lumessa. Suksen leveys takaa hyvän kantavuuden syvässäkin lumessa.

 

Maastohiihdossa on suksia kolmeen eri tarkoitukseen: perinteiseen tyyliin, vapaaseen eli luistelutyyliin ja latujen ulkopuolella hiihtämiseen, ns. umpihankihiihtoon. Vinkkejä juuri sinulle sopivien suksien hankintaan löydät suksien valintaoppaastamme.

 

 

Swix - hiihtoasut Carlsonilta

Swix hiihtotakit - ja housut on valmisettu kevyistä ja hengittävistä materiaaleista. Ne soveltuvat korkeankin intensiteetin talviharjoitteluun, maastohiihtoharjoituksiin ja maratonhiihtoihin. Tuulta hylkivät materiaalien ulkopinnat luovat pohjan erinomaiselle liikkuvuudelle ja hengittävyydelle. Swix hiihtovaatteet kestävät kulutusta ja suojaavat viimalta.

KANTA-ASIAKASETU 29.2. SAAKKA: Hiihtoasut -20 % >>

Laadukkaat hiihtovaatteet naisille

Laadukkaat hiihtovaatteet miehille

Pida hyvää huolta suksistasi - tarvikkeet Carlsonilta

Tarvitsetpa skinisuksien pitokarvan puhdistusainetta, tuotteet luisto- tai pitovoiteluun tai muuhun suksihuoltoon, kaiken löydät valikoimistamme.

Korkealaatuiset Haghus-ahkiot Carlsonilta

Haghus ahkiot on valmistettu pakkasenkestävästä HPDE muovista. Verkkokauppamme valikoimissa olevat ahkiot soveltuvat loistavasti tavaroiden kuljettamiseen pilkki- tai metsäretkillä. S-kokoinen ahkio kantaa enimmillään 50 kg kuormaa ja M-kokoiseen ahkioon voit lastata jopa 75kg painoa.