Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Heirol Pro

Heirol Pro paistokasari kannella 28cm 4,5 L Cerasafe® Pro New

Tuote ei valitettavasti ole saatavilla.
paistokasari kannella 28cm 4,5 L Cerasafe® Pro New
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 6419287817296
Uudistettu Cerasafe® Pro paistokasari on nyt 100% PFAS-vapaa ja takaa terveellisen ruoanlaiton. HEIROL Cerasafe® Pro -tuotteissa on keraaminen, titaanivahvistettu pinnoite joka on täysin vapaa ihmisille sekä luonnolle haitallisista PFAS-kemikaaleista, tuotteen valmistusprosesseista lähtien. Tuote kestää käytössä pitkään, ja on siksi myös ammattilaisten suosikki. Laadukas erinomaisesti lämpöä johtava teräsrunko. Runko ja kahva ovat ruostumatonta terästä ja niittikiinnitetyt kahvat kestävät myös uunikäytössä (max 200 C). Tuote soveltuu kaikille liesille, myös induktiolle.
Lisää tietoja
feature_label_1 Takuu : 36
feature_label_2 Materiaali : Teräs, keraaminen pinnoite
feature_value_3 100% PFAS-vapaa keraaminen pinnoite valmistuksesta lopputuotteeseen
feature_value_4 Ei sisällä ihmisille ja luonnolle haitallisia PFAS-kemikaaleja
feature_value_5 Kaikille liesille, myös induktiolle
feature_value_6 Uuniin max. 200 °C
feature_value_7 Lisää paistorasva kylmälle pannulle ja lämmitä keskilämmöllä, ei tule kuumentaa tyhjänä
feature_value_8 HEIROL lahjoittaa jokaisesta myydystä Cerasafe® Pro -sarjan tuotteesta 0,50 € WWF Suomelle Itämeren suojelutyöhön
feature_value_9 Tammikuussa 2022, HEIROL allekirjoitti ympäristöjärjestö ChemSecin NO TO PFAS-liikkeen aloitteen ENSIMMÄISENÄ suomalaisena toimijana. Liike pyrkii siihen, että useita haitallisia fluorattuja (PFAS) yhdisteitä – joita kutsutaan “ikuisiksi kemikaaleiksi”, koska ne eivät hajoa luonnossa – poistetaan käytöstä ja kielletään. Lue lisää NO TO PFAS-liikkeestä ChemSecin sivuilta!
feature_value_10 Cerasafe® Pro -sarja on ekologinen paistoastiasarja: erinomaisen lämmönjohtokyvyn vuoksi se kuluttaa hyvin vähän energiaa, ja kestävän pinnoitteen vuoksi tuote kestää pitkään. Pinnoite ei sisällä PFAS-kemikaaleja. Vaihtoehto PTFE-pohjaiselle PFAS-kemikaaleja sisältävälle pinnoitteelle on PFAS-vapaa sooli-geeli-pinnoitus, jonka pääkomponentteja ovat maankuoren toiseksi yleisimmän alkuaineen piin epäorgaaniset ja orgaaniset suolat piidioksidi, natriumsilikaatti ja metyyli trimetoxisilaani sekä vesi. Sooli-geelitekniikalla voidaan valmistaa matalissa lämpötiloissa energiaa säästäen ympäristöystävällisiä pinnoitteita erilaisten materiaalien päälle.
feature_label_11 Tuotteen väri : Teräs, musta
feature_label_12 Hoito-ohjeet : Suositellaan käsinpesua astianpesuaineella ja harjalla/sienellä
feature_label_13 Mitat : 38x29,5x10 cm
feature_label_14 Valmistajan tuotekoodi : 81729,0
Lue lisää