Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

 Nouda ilmaiseksi myymälästämme

Harvia

Harvia Xenio WiFi ohjauspaketti

kpl
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
Xenio WiFi ohjauspaketti
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Joensuu, rautakauppa

Kuopio Volttikatu, rautakauppa

Mikkeli satama, rautakauppa

Savonlinna, rautakauppa

Varkaus, rautakauppa

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 6417659027830
Moderni ja tyylikäs Harvia Xenio WiFi on mobiililaitteella etäohjattava saunan ohjauspaneeli kosketuspainikkeilla ja ovitunnistimella. Ohjauspaneeli on liitettävissä langattomaan lähiverkkoon. MyHarvia-mobiilisovellus mahdollistaa etäohjauksen: lämpötilan ja kosteuden säädön, valaistuksen, ilmanvaihdon hallinnan, lämpötilan kalibroinnin, sähkökatkojen muistitoiminnon, ajastetun käynnistyksen ja viikkokello-ominaisuuden. Ominaisuudet vaihtelevat liitettävien laitteiden perusteella. Saunomisen rentoutta lisää ohjauspaneeliin sisäänrakennettu etäkäynnistyksen turvatoiminto, joka tunnistaa jos saunan ovi on auki tai joku on käynyt saunassa turvatilan aktivoimisen jälkeen. Voit käynnistää kiukaan ja säätää lämpötilaa ohjauspaneelin kosketuspainikkeilla. Valaistut painikkeet helpottavat käyttöä hämärässäkin tilassa. Seuraa saunasi tilaa MyHarvia-mobiilisovelluksesta tai ohjauspaneelin digitaalisesta näytöstä. Saunan etäkäynnistystilan ovitunnistin voidaan aktivoida suoraan ohjauspaneelista.
Lisää tietoja
feature_label_1 Takuu : 24
feature_label_2 Materiaali : Muovi
feature_value_3 Kiukaan ohjauspaneeli ovitunnistimella, jota voi etäohjata MyHarvia-sovelluksen kautta. Yhteensopiva XE-mallin kiukaisiin ja Xenio-ohjauskeskuksiin CX170 (2020) ja CX110C (2020).
feature_value_4 Koe langattomuus. Ohjauspaneeli on liitettävissä paikalliseen WiFi-verkkoon ja toimintoja voi ohjata MyHarvia-sovelluksen kautta. Tarvitsee toimiakseen paikallisen WiFi-yhteyden ja MyHarvia-sovelluksen.
feature_value_5 Sisäänrakennettu ovitunnistintoiminto mahdollistaa turvallisen etäkäynnistyksen (SFS-EN 60335-1 & 60 335-2-53). Sauna on etäkäynnistettävissä, kun turvatila on aktiivinen ja etäkäynnistys keskeytyy, jos saunan ovi on auki.
feature_value_6 MyHarvia-sovelluksesta hallitset eri toimintoja, kuten kiukaan käynnistystä, lämpötilan ja kosteuden säätöä, valaistuksen ja ilmanvaihdon hallintaa, lämpötilan kalibrointia, sähkökatkojen muistitoimintoa, ajastettua käynnistämistä sekä viikkokello-ominaisuuden käyttöä.
feature_value_7 Toiminnot helpottavat saunan päivittäistä käyttöä ja tekevät käytöstä entistä vapaampaa. Valitse esimerkiksi ajankohta, jolloin haluat mennä valmiiseen saunaan ja seuraa saunasi toimintoja puhelimestasi.
feature_value_8 Helppo asentaa myös jälkikäteen perusmallin Xenio-ohjauspaneelin tilalle. Harvia Xenio WiFi mahdollistaa monipuoliset asennusmahdollisuudet. Ohjauspaneeli suositellaan asennettavaksi saunan oven läheisyyteen pintakiinnityksellä tai esimerkiksi seinään upottamalla.
feature_value_9 Ohjaus ja hallinta eri turvalaitteille, kuten ovitunnistimelle ja kiukaan turvalaitteelle.
feature_value_10 Päivittyvä ja moderni ohjaus. Xenio WiFi-ohjauspaneeli on päivitettävissä MyHarvia-sovelluksen kautta, jolloin saat uusimmat ominaisuudet ja parannetut toiminnot käyttöön.
feature_value_11 Päivittyvä ja moderni ohjaus. Xenio WiFi-ohjauspaneeli on päivitettävissä MyHarvia-sovelluksen kautta, jolloin saat uusimmat ominaisuudet ja parannetut toiminnot käyttöön.
feature_label_12 Yhden myyntipakkauksen sisältö : Ohjauspaneeli, ovitunnistin ja 5 metrin liitäntäkaapeli, asennuskaulus, ja kiinnitystarvikkeet.
feature_label_13 Tuotteen väri : Musta
feature_label_14 Sertifikaatit : CE
feature_label_15 Mitat : 11x8,5x2,4 cm
feature_label_16 Valmistajan tuotekoodi : CX001WIFI
Lue lisää