Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

 Nouda ilmaiseksi myymälästämme

Grillaamisen kulta-aika on alkamassa

Carlsonilta kaikki grillaamiseen!Carlsonilta kaikki grillaamiseen!

Joko olet startannut grillauskauden?

Grillin ei tarvitse aina olla putipuhdas sillä korkea lämpötila tappaa nopeasti mahdolliset bakteerit. Ennen grillikauden aloitusta on kuitenkin hyvä puhdistaa grilli perusteellisesti ja tarkistaa huolellisesti kriittisten osien kunto; esim. kaasuletku ja paineensäädin.
Erilaiset grillit vaativat omanlaisensa käsittelyn. Noudatathan valmistajan ohjeita.
Olihan grillisi säilössä suojapeitteen alla? Nyt viimeistään kannattaa hankkia sellainen. Suojapeite suojaa grilliä lialta ja pölyltä.

Näin grillikauden alkaessa grillausreseptejä on tarjolla runsaasti. Vai onko sinulla jokin oma suosikkiresepti?
Grillausvinkkejä löydät myös Carlsonin valikoimissa olevista grillaus- ja savustusteemaisista kirjoista. Carlsonilta saat kaiken tarvittavan grilliherkkujen valmistukseen - keittokirjoista grilleihin ja grillaustarvikkeisiin.

BURGERIN ABC

Burgeri, Bursa, Hampurilainen, Purilainen. Rakkaalla ruoalla on monta nimeä, mutta tämä välillä roskaruoaksikin haukuttu ja inflaation kärsinyt pikaruoka on yksi grillauksen suosikkiherkuista.

Grillauksen ehdottomia hittejä on itsetehdyt burgerit, joiden sielunelämään pureudutaan tässä Burgerin ABC:ssä. Lue lisää Maku on tärkein -blogista >>

Burgeria! Suuri grillauskirja CarlsoniltaBurgeria! Suuri grillauskirja Carlsonilta

Monipuoliset grillivalikoimat ja herkulliset reseptit Carlsonilta

Carlson tarjoaa käyttöösi huikean monipuolisen grillivalikoiman, aina grillimaailman kuumimmista brändeistä ja hittituotteista perusgrillaamisen tarvikkeisiin - takuulla jokaiseen grillaustarpeeseen sopivat tuotteet. Rautakauppojemme ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua löytämään juuri tarpeisiisi sopivan grillin!

Grillata voit lähes mitä tahansa - juustoja, kasviksia, kalaa, lihaa, hedelmiä. Vain mielikuvitus on rajana! Jos kaipaat vinkkejä ruoanlaittoon, nappaa myymälästämme tai verkkokaupasta mukaasi vaikkapa Viivi Laube-Pohton tuhti 258-sivuinen Grillimestari - suuri grillauskirja ja herkuttele jo ennakkoon kirjan sivujen ihanilla annoskuvilla.

Kirjassa käydään läpi grillaustekniikat, erilaiset grillit ja grillausvälineet, paneudutaan myös talvigrillauksen saloihin ja paljastetaan parhaat reseptit lihoista hedelmiin.

Tässä maistiainen kirjan resepteistä.

HALLOUMI-MANSIKKASALAATTI NELJÄLLE

Halloumin suolaisuus, mansikoiden makeus ja balsamicosiirapin happamuus rakentaa pistämättömän yhdistelmän tässä kesäisen kauniissa salaatissa.

1 Halloumi
1 rkl oliviöljyä
1/2 l mansikoita
Rucolaa
Balsamicosiirappia
Pinjansiemeniä 

Carlsonilta parhaat grillausreseptitCarlsonilta parhaat grillausreseptit

Lämmitä grilli 200 asteeseen suoralle lämmölle.
Taittele pieni grillipelti foliosta ja leivinpaperista ja aseta pinjansiemenet paahtumaan sille noin viiden minuutin ajaksi suoralle lämmölle. Kääntele paahtamisen aikana.
Siivuta halloumi, sivele pinnoille oliiviöljyä ja aseta suoralle lämmölle. Grillaa molemmin puolin noin kaksi minuuttia, kunnes pinnat saavat kauniit grilliraidat.
Laita tarjoiluastian pohjalle rucola, halkaistut mansikat ja halloumisiivut.
Valuta päälle balsamicosiirappia ja viimeistele paahdetuilla pinjansiemenillä.

Grillaaminen - miten ihana tapa viettää yhteistä aikaa!