Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Electrolux – Tilaa kodinkoneet kotiisi netistä

Electroluxin kodinkoneet - astianpesukoneet, jääkaapit, pakastimet ja pienkoneet - on nyt helppo tilata verkkokaupastamme. Suurille Electroluxin kodinkoneille on tarjolla lisäpalveluina asennuspalvelu sekä vanhan kodinkoneen poisvienti ja kierrätys. Palvelut on helppo tilata samaan aikaan kodinkoneen tilaamisen yhteydessä.

Electrolux on maailman johtava kodinkonevalmistaja, joka keskittyy ennen kaikkea huolelliseen suunnitteluun sekä innovaatioihin. Valikoimastamme löydät Electroluxin kodinkoneet ja pienkoneet keittiöön, kodinhoitohuoneeseen, olohuoneeseen sekä kylpyhuoneeseen.

TUOTTEET

Electroluxin kodinkoneet ovat laadukkaita kodin tuotteita usean vuoden takuulla. Innovatiivisesti suunnitellut kodin elektroniset laitteet yhdistävät viimeisimmän teknologian tyylikkääseen muotoiluun.

Ruotsalainen Electrolux perustettiin vuonna 1919. Yritys on aina pitänyt innovaation etusijalla ja Electroluxin tuotekehitys perustuu pitkälti asiakkaiden toiveisiin, tarpeisiin sekä kokemuksiin. Electrolux panostaa tuotteiden kestävyyteen tarjoten kodinkoneille aina pitkät takuuajat. Vuonna 2014 yritys palkittiin alansa parhaaksi kodinkoneiden kestävyyden suhteen. Electrolux myy vuosittain yli 40 miljoonaa elektroniikkatuotetta yli 150 maahan. Electrolux on luultavasti tunnetuin Lux-pölynimureistaan, joiden valmistus aloitettiin vuonna 1912.

Kestävyyden lisäksi Electrolux ymmärtää, että kodinkoneiden ja muiden kodin pienten sähkölaitteiden tulee olla myös esteettisiä sekä sisustukseen sopivia. Valikoimastamme löydät tyylikkäät Electroluxin tuotteet, jotka sopivat sisustukseesi ja täyttävät tiukimmatkin vaatimuksesi niin toiminnallisuuden kuin ulkomuodon suhteen.

 

Electrolux yhdistää kodinkoneet verkkoon

Kuten kaikessa elektroniikassa, myös kodinkoneissa tulevaisuus on nyt täällä. Electrolux on kehittänyt monia kodin elektronisia laitteita, jotka on helppo yhdistää verkkoon ja ohjailla näin etänä älypuhelimen avulla. Esimerkiksi ruoanlaitto ja pyykinpesu on viety kokonaan uudelle tasolle sovellusten avulla, joilla hallitset ja tarkkailet laitteita niin sohvalta kuin kodin ulkopuolelta.

Electroluxin sovellukset, kuten My Electrolux Kitchen ja My Electrolux Care, antavat kustomoituja ohjeita ja vinkkejä laitteiden käyttöön. Sovellukset toimivat laitteen jatkeena avustaen ruuanlaitossa, reseptin valinnassa, asetusten valinnassa, vaatteiden pesussa sekä uunin asetuksissa. My Favorites -toiminto tallentaa suosikkiasetukset esimerkiksi vaatteiden pesua varten.

Electroluxin suurten kodinkoneiden tilaaminen  verkkokaupastamme

Electrolux astianpesukoneet, jääkaapit, pakastimet, jääkaappipakastimet sekä pyykinpesukoneet on helppo tilata verkkokaupastamme. Valitse mieleisesi tuote, lisää se ostoskoriin ja valitse samalla haluamasi lisäpalvelu eli asennus tai vanhan kodinkoneen poisvienti ja kierrätys – tai vaikka molemmat. Voit tarkistaa palvelun saatavuuden jokaisella tuotesivulla.

Electroluxin suuret kodinkoneet on muotoiltu sopimaan nykyajan moderneihin keittiöihin ja kodinhoitohuoneisiin, joten ne eivät ole ainoastaan suuria elektronisia laitteita, vaan myös tyylikkäitä sisustuselementtejä. Electrolux pitää huolta niin tuotteidensa käyttömukavuudesta, laadusta kuin esteettisyydestä.

Löydät jokaisen suuremman kodinkoneen tuotesivuilta tarkat kuvaukset niiden ominaisuuksista ja energiatehokkuuksista aina äänitasoihin ja takuuaikoihin asti. Tutustu nyt siis laajaan kodinkonevalikoimaamme ja tilaa tarvitsemasi suuret elektroniset laitteet, kuten pakastimet ja jääkaapit, nyt kotiin kuljetettuna verkkokaupastamme.