Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Toimituskulut yli 100 €:n ostoksessa Smartpostiin 0 € 

E-Way

E-Way sähköpotkulauta E250

Tuote ei valitettavasti ole saatavilla.
sähköpotkulauta E250
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Joensuu, Siihtala

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 7044876014092
E-Way E-250 sopii erityisesti nuoren kuljettajan käyttöön pienemmän kokonsa ansiosta. Se on täydellinen sähköpotkulauta lyhyille ja keskipitkille matkoille maksimikantaman ollessa jopa 15 km*. E-Way E-250 mallissa on tehokas 250 W moottori, joka kuljettaa jopa 22 km/h! E-250:ssa on myös tehokas aktiivinen moottorinjarru, joka samalla kerää talteen jarrutuksesta syntynyttä energiaa ja varastoi sitä takaisin akkuihin. Näin saadaan virtaa talteen myös ajon aikana. Takapuskuri toimii pääjarruna, kun sitä painaa jalalla alaspäin. Toimivan jarrutusjärjestelmän ansiosta sähköpotkulauta pysähtyy erittäin tehokkaasti. *Toimintamatka määräytyy mm. kuljettajan painon, vallitsevan sään, ajetun reitin sekä nopeuden mukaan.
Lisää tietoja
feature_label_1 Takuu : 24
feature_value_2 Puhkeamattomat Honeycomb renkaat 6,5'', joissa ei ole helposti rikkoutuvaa sisäkumia. Honeycomb rengas on alkuun ilmarengasta hieman kovemman tuntuinen ajettaessa, mutta rengas hieman pehmenee ajan kuluessa, jolloin ajo on lähes yhtä mukavaa kuin perinteisillä ilmarenkailla.
feature_value_3 Sääsuojaus IP-54 - kestää roiskuvaa vettä ja pitää myös pölyt ulkona moottorista tai ohjausyksiköstä. Kaikissa E-Way potkulaudoissa on latauspistoke sijoitettuna näytön yhteyteen, jolloin sinne ei mene likaa tai rapaa maantasolta, kuten muissa sähköpotkulaudoissa.
feature_value_4 Nopeus: jopa 22 km/h. Toimintamatka: maks. 10-15 km*
feature_value_5 Moottori: 250 W. Akku: 36V, 5Ah Li-ion.
feature_value_6 Latausaika: 4-5 h
feature_value_7 Monipuolinen LED näyttö laajalla informaatiolla
feature_value_8 Max. käyttäjän paino: 80 kg. Suosituspaino kuljettajalle 60 kg.
feature_value_9 Maks.. nousukulma: 10 %
feature_value_10 Jarru: edessä moottorijarru energian talteenotolla, takana mekaaninen jarru
feature_label_11 Mitat : 91x40,5x101 cm (ajokunnossa). 91x40,5x43 cm (kokoontaitettuna). Paino 9,9 kg.
feature_value_12 Pyörän soittokello
feature_value_13 Ledvalo edessä, takajarru ledvalo ja tukijalka
feature_value_14 Rajoitettu 2 vuoden takuu. Akun takuu 1 vuosi.
feature_value_15 Toimintamatkaan vaikuttavat monet asiat ja toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta maksimiarvosta. Varsinkin kylmä sää, kuljettajan paino, ajonopeus, tuuli, ajotapa, valittu ajoprofiili ja/tai tieprofiili voivat vaikuttaa oleellisesti toimintamatkan muuttumiseen ilmoitetusta maksimiarvosta. Myös lataamisen säännöllisyys ja tiheys vaikuttavat. Lämpötilan ollessa +5 C voi akun teho olla vain n.80 % sen täydestä tehosta. Myös lataamisen säännöllisyys ja tiheys vaikuttaa. E-Way:n ilmoittamat toimintamatkan maksimiarvojen laskennassa käytetyt arvot ovat: kuljettajan paino 60 kg, nopeus 15 km/h, tasainen tie, ei tuulen vastusta ja täydeksi ladattu akku. Jos tarvitset mahdollisimman pitkää toimintamatkaa on hyvä säätää E-Way scooter app:n avulla maksiminopeudeksi 15 km/h, ladata akku täyteen sisätiloissa ennen liikkeelle lähtöä, jotta akku olisi huoneenlämpöinen ja valita mahdollisimman tasainen reitti.
feature_value_16 Toimintamatkaan vaikuttavat monet asiat ja toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta maksimiarvosta. Varsinkin kylmä sää, kuljettajan paino, ajonopeus, tuuli, ajotapa, valittu ajoprofiili ja/tai tieprofiili voivat vaikuttaa oleellisesti toimintamatkan muuttumiseen ilmoitetusta maksimiarvosta. Myös lataamisen säännöllisyys ja tiheys vaikuttavat. Lämpötilan ollessa +5 C voi akun teho olla vain n.80 % sen täydestä tehosta. Myös lataamisen säännöllisyys ja tiheys vaikuttaa. E-Way:n ilmoittamat toimintamatkan maksimiarvojen laskennassa käytetyt arvot ovat: kuljettajan paino 60 kg, nopeus 15 km/h, tasainen tie, ei tuulen vastusta ja täydeksi ladattu akku. Jos tarvitset mahdollisimman pitkää toimintamatkaa on hyvä säätää E-Way scooter app:n avulla maksiminopeudeksi 15 km/h, ladata akku täyteen sisätiloissa ennen liikkeelle lähtöä, jotta akku olisi huoneenlämpöinen ja valita mahdollisimman tasainen reitti.
feature_label_17 Valmistajan tuotekoodi : 601409,0
Lue lisää