Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Toimituskulut yli 100 €:n ostoksessa Smartpostiin 0 € 

Discmania

Discmania frisbeegolfkori All in One + 4 Active Sensei putteria

kpl
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
frisbeegolfkori All in One + 4 Active Sensei putteria
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Verkkokaupan varasto

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 6430074950071
Discmanian Lite PRO maalikori on markkinoiden edullisin kansainvälisen lajiliiton (PDGA) hyväksymä kori! PDGA-hyväksyntä tarkoittaa, että tätä koria voidaan käyttää myös PDGA:n alaisissa kilpailuissa (Basic-taso). Lite PRO:ssa on 12 ketjua, joista 2 on vaakatasossa. Vaakaketjujen ansiosta tämä kori koppaa hyvin vastaavalla tavalla kuin ns. Championship -tason korit, jotka ovat tyypillisesti hinnaltaan 4-6 kertaa kalliimpia. Discmania otti käyttöön vaakaketjut ensimmäistä kertaa alkuperäisessä LITE Basketissa jo vuonna 2014 ja sen jälkeen niistä on muodostunut alan standardi liikuteltavissa treenikoreissa ympäri maailman.
Lisää tietoja
feature_label_1 Materiaali : kori terästä, kiekot TPE
feature_value_2 Lite PRO Basketin punainen putki tekee siitä helposti havaittavan pidemmänkin matkan päästä. Kori menee myös pieneen tilaan ja se on todella nopea koota. Painoa korilla on vain noin 8 kiloa, mutta tästä huolimatta kori seisoo tukevasti pystyssä. Discmanian alkuperäiseen LITE Baskettiin verrattuna Lite PRO on PDGA-hyväksytty, erottuvampi ja sen hitsaussaumoja on parannettu. Kori on myös n. 10cm korkeampi ja sen pakkaus on kapeampi kuin alkuperäisellä LITE Basketilla.
feature_value_3 Huomioithan että tätä koria ei ole tarkoitettu pysyvään ulkokäyttöön. Säilytys kuivassa tilassa varmistaa tuotteelle mahdollisimman pitkän käyttöiän.
feature_value_4 Huomio asennukseen: Korien putkiosat saattavat varsinkin ensipystytyksellä olla tiukkoja, joten asennathan varovasti.
feature_label_5 Tuotteen väri : harmaa/punainen
feature_label_6 Mitat : 64,5x150x64,5 cm. Korin mitat: Korkeus ilman lippua: 130 cm. Alaraudan yläreunan korkeus: 81 cm. Alakorin leveys: 63 cm. Ketjuosan leveys: 55 cm. Ottoalueen korkeus: 43 cm.
feature_label_7 Valmistajan tuotekoodi : 616070,0
Lue lisää