Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Joulu - Kaikki jouluun Carlsonilta

18.12. MENNESSÄ TEHDYT VERKKOKAUPPATILAUKSET EHTIVÄT JOULUKSI!

Joulussa on tunnelmaa.  Vuoden pimeimpänä aikana on ihana vetäytyä kotiin tai mökille ja sisustaa ympäröivä tila niin, että se henkii joulun tunnelmaa. Joulun voi tuoda tilaan kuin tilaan esimerkiksi erilaisin valoin, kynttilöin ja joulukoristein. Kuten kaikki sisustus, myös joulusisustus seuraa sisustustrendejä ja materiaalit sekä värit vaihtelevat muodin mukaan. Joulun tunnelma koostuukin usein sekä samana toistuvista traditioista että vuosittain vaihtuvista uutuuksista. Monissa kodeissa on perinteenä hankkia joka jouluksi esimerkiksi uusi kuusenkoriste tai muu joulukoriste, jonka tehtävänä on muistuttaa juuri siitä kyseisestä yhdessä vietetystä joulusta. Joulukoristeet ja kynttilät ovat myös kiva lahja niille, joita haluamme muistaa joulun aikana. Koostamme Carlsonin jouluvalikoiman vuosittain niin, että ostettavissa ovat sekä enkelikellot ja tontut että muut perinteiset joulukoristeet sekä vuosittain vaihtuvat modernimmat kunkin aikakauden joulukoristeet.

Joulukuusi tuo joulun tunnelmaa

Vaihtoehtona aidolle kuuselle on alati suosiotaan kasvattava keinokuusi. Muovinen keinokuusi on erityisesti allergisen valinta. Tekokuusi ei myöskään varista neulasiaan, joten joulun ajan siivouksesta ja kuusen hävittämisestä joulun jälkeen tulee miellyttävämpää. Tekokuusia on saatavilla hyvin monen eri laatuisia, värisiä ja tasoisia. Kuusia on saatavissa esimerkiksi muovista ja silkkisestä materiaalista, valkoisia ja vihreitä. Carlsonin kuuset ovat kauniita ja kestäviä, löydät varmasti omaan kotiisi ja sisustukseesi sopivan vaihtoehdon. Päädyitpä tänä vuonna aidon kuusen tai keinokuusen hankintaan, löydät kuusenvalot, kuusenjalat ja koristeet verkkokaupastamme. Valittavana on valosarjoja niin ulko- kuin sisäkäyttöön ja monissa eri väreissä. Erilaiset valoketjut ja valosarjat ilahduttavat vielä pitkään joulun jälkeenkin.  Siksipä niitä nykyisin usein kutsutaankin kausivaloiksi tai kaamosvaloiksi ja miksipäs ei! Ovathan pimeässä tuikkivat valot pieni valonpilkahdus pitkään jatkuvassa talvikaudessamme niin omaksi kuin naapureidenkin iloksi.

Juhlapöydälle katetaaan jouluiset astiat ja sesonkiin sopiva pöytäliina

Ruoka on tärkeä osa monien perheiden joulun viettoa. Ruokaan ja syömiseen liittyvät läheisesti astiat. Jouluiset astiat tekevät juhlapöydän ja tuovat erityisen tunnelman juhlan yhteisiin ruokahetkiin. Jouluisin moni minimaalisesta sisustuksesta pitäväkin, käyttää runsaammin tekstiilejä, kuten jouluisia pöytäliinoja, tyynyjä, tyynynpäällisiä ja jopa verhojakin. Suuresta ja laadukkaasta valikoimastamme löydät saman katon alta koko joulun astiat, koristeet, tekstiilit ja vaikka kuusenkin. Helpota jouluvalmisteluja ja tilaa Carlsonilta tarvittavat osat joulusisustukseesi helposti ja nopeasti.

Joululahjat äidille, isälle, siskolle, veljelle –Lahjaideat aivan kaikille läheisille

Joululahjat kuuluvat varsinkin lasten jouluun, mutta on mukava muistaa ja antaa lahjoja aivan kaikille läheisille. Carlsonilla on sadoittain hyviä ja pidettyjä joululahjoja. Lakanat ja pyyhkeet, pipot ja hanskat, tuoksut ja muu kosmetiikka, urheiluvälineet, koriste-esineet, keittiötarvikkeet ja tietysti lelut ovat joitakin suosituimmista lahjoista, joita asiakkaamme ostavat verkkokaupastamme jouluisin. Valikoimastamme löytyy monien suosittujen brändien kuten vaikka kotimaisten Vallilan, Marimekon ja Iittalan uutuudet ja joululahjasuosikit. Toimiva tapa on tehdä lista joululahjaideoista ja lahjansaajista jo hyvissä ajoin ennen joulua. Katsellessasi valikoimaamme löydät varmasti jokaiselle omalla listallasi jotakin yhdeltä istumalta ja samasta paikasta.

Lahjavinkkejä

Lahjaksi vahvemmat keuhkot

WellO2-laitteen toiminta perustuu vastapaineiseen höyryhengitykseen. Vastapainehengitys avaa hengitysteitä ja lämmin höyry hoitaa limakalvoja ja auttaa poistamaan limaa ja sen mukana epäpuhtauksia. Säännöllinen vastapainehengitys vahvistaa hengityselimistöä ja auttaa näin paremmin kestämään tilanteita, joissa koko elimistö joutuu koville. Nenämaski auttaa nenän tukkoisuuteen ja hoitaa samalla ylähengitysteiden limakalvoja. Kostea ja hyvinvoiva limakalvo toimii elimistön omana suojamuurina taudinaiheuttajia vastaan.