Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Bridgedale

Bridgedale vedenpitävät unisex sukat StormSock lw Ankle

pr
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
vedenpitävät unisex sukat StormSock lw Ankle
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla
Valitse tuotteen ominaisuudet nähdäksesi saatavuustiedot.

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 215916
Täysin vedenpitävä sukka retkeilyyn, pyöräilyyn ja ulkoiluun miehille ja naisille. Sukka toimii parhaiten viileissä ja märissä olosuhteissa, joissa jalkojen pitää pysyä lämpiminä ja kuivina. Sukan varsi on nilkkapituinen ja sukan sisäpinnan neulos on kauttaaltaan ohutta merinovillaa. Sukan uloin kerros on neulottu Nylon-kuidusta, joka suojaa jalkaa ja kuivuu nopeasti. Sukassa on HydroTech-kalvo joka siirtää kosteuden pois jalasta, mutta ei päästä kosteutta ulkopuolelta sukkaan. Sukan sisäpinta on yhdistelmä merinovillaa, polyesteria, nylonia ja lycraa. Merinovilla on lämmin ja mukavan tuntuinen sekä tuntuu lämpöiseltä myös kosteana.
Lisää tietoja
feature_label_2 Materiaali : Ulkopuoli: 95 % Nylon/polyamidi, 5 % Lycra/elastaani. Sisäpuoli: 54 % Merinovilla, 36 % Polyester, 7,5 % Nylon/polyamidi, 2,5 % Lycra/elastaani. Kalvo: 100 % polyuretaani.
feature_value_3 Vedenpitävyys >10 000 mm
feature_value_4 Hengittävyys >15 000 mm/m2/24h
feature_value_5 Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 5 vuotta. 
feature_label_6 Yhden myyntipakkauksen sisältö : 1 pari
feature_label_7 Hoito-ohjeet : Pesuohjeet: pese tummat värit erillään. 40°C hienopesu. Pesuaineeksi sopii esim. Grangers Performance Wash. Älä käytä huuhteluainetta. Valkaisu, silitys ja kuivapesu kielletty. Rumpukuivaus alhaisessa lämpötilassa.
feature_label_8 Mitat : Koot: S 36-39, M 40-43, L 44-47, XL 48+
Lue lisää