Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Yli 100 €:n tilauksessa toimitus Smartpostiin 0 € (arvo 6,90)

Bosch – Täydellistä tekniikkaa kotiisi ja puutarhaasi

Boschin työkalut kuuluvat maailman suosituimpiin. Eikä suotta - Bosch edustaa laatua, innovaatiota sekä ensiluokkaisia varusteita. Työskentely Boschin työkaluilla on tarkkaa, joustavaa sekä turvallista ja tehokasta. Työkalut vakuuttavat laadullaan, ensiluokkaisella käsiteltävyydellään ja uusimmalla tekniikallaan. Boschin avulla onnistut, rakennat sitten mitä tahansa.

Boschin tuotevalikoima

Rakentamisessa työkalujen toimivuus ja luotettavuus tekevät työskentelystä vaivatonta ja tehokasta. Carlsonin laajasta valikoimasta löydät niin Bosch sähkötyökalut ja -tarvikkeet kuin puutarhatyökalutkin.

Boschin sähkötyökalut

Kun sähkötyökalu toimii hyvin, on kodin rakentaminen ja remontointi mukavaa ja palkitsevaa. Boschin teknisesti korkealaatuiset työkalut ovat helposti käsiteltäviä ja niiden avulla työskentely on turvallista ja tarkkaa. Sähkötyökaluja ja sähkötyökalutarvikkeita löytyy kaikkiin rakentamisen ja remontoinnin työvaiheisiin.

Boschin puutarhatyökalut

Käyttäessäsi Boschin puutarhatyökaluja ei tarvitse olla syntynyt viherpeukaloksi. Boschin akkukäyttöiset ruohonleikkurit, trimmerit ja pensasleikkurit tekevät puutarhan hoidosta helppoa ja lopputulos näyttää ammattilaisen tekemältä. Bosch lehtipuhallin/-imurilla viimeistelet nurmikon kauniiksi syksyn päätteeksi.

BOSCH AdvancedRotak 36-650 akkuruohonleikkuri

489,90 €

BOSCH UniversalRotak 36-550 akkuruohonleikkuri

459,90 €


Bosch Sähköavusteiset oksasakset Easy Prune

 

Oksasakset sähköavustuksella jopa 25 mm paksuisten oksien katkaisemiseen. Siisti leikkuujälki vaihdettavan ruostumattomasta teräksestä valmistetun ohileikkaavan terän ansiosta, jolla voi leikata myös vaijereita ja johtoja. Käyttäjä voi säätää työkalun avustustehon tasoa, matala/keskisuuri/suuri. Jopa 450 maksimiläpimitan leikkausta yhdellä latauksella. Micro-USB lataus. Ergonominen käsiteltävyys, paino vain 490 g ja pehmustettu kädensija.

 

62,93 € (89,90 €)

Sitoutuminen laatuun ja innovaatioihin

Bosch on aina sitoutunut laatuun. Jo vuonna 1886 perustaja Robert Bosch pyrki laitteiden laadussa täydellisyyteen. Nykypäivään tuotuna panostaminen laatuun tarkoittaa korkealuokkaisia materiaaleja ja ensiluokkaista asiantuntemusta alkaen suunnittelupöydältä päätyen pienimpään varaosaan ja asiakaspalveluun.

Bosch on yrityksenä sitoutunut voimakkaaseen tuotekehitykseen. Esim. pelkästään vuonna 2016 yritys lähetti lähes 900 kodinkoneisiin liittyvää patenttihakemusta. Innovaatiot tarjoavat käyttäjille todellista hyötyä.

Yksi akku kaikille työkaluille kotiin ja puutarhaan - 18 V POWER FOR ALL -akkujärjestelmä

Bosch POWER FOR ALL -akkujärjestelmän ansiosta työskentely on joustavaa, oli aikomuksenasi sitten rakentaa kirjahylly, hioa, sahata tai leikata pensaita ja ruohoa: voit käyttää yhdellä ja samalla 18 V:n akulla yli 40 eri Bosch-työkalua – ruuvinväännintä, hiomakonetta, pistosahaa, pensasleikkuria, ruohonleikkuria, kannettavaa puhdistuslaitetta, pölynimuria ja monia muita – ja jatkossa myös muiden valmistajien laitteita.

Uutta valikoimissamme:

Juuri nyt edullisesti: