Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Toimituskulut yli 100 €:n ostoksessa Smartpostiin 0 € 

Boly Guard

Boly Guard tallentava riistakamera Xenon-salama/LED-valo SG2060-T camo

kpl
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
tallentava riistakamera Xenon-salama/LED-valo SG2060-T camo
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Verkkokaupan varasto

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 6944053803574
Boly Guard SG2060-T tallentava riistakamera on varustettu Xenon & LED-yhdistelmäsalamalla, jonka ansiosta kameralla saadaan värillisiä yökuvia sekä videoita. Silmälle näkymätön, yökuvaukseen soveltuva musta infrapunasalama ei häiritse eläimiä, mikä mahdollistaa rauhallisen kuvaustuokion ja pidemmät kuvasarjat. Kameran asetuksista voidaan valita, käyttääkö kamera Xenon vai LED-salamaa. Xenon-salaman tehon ansiosta liike saadaan pysäytettyä hyvin ja kohde näkyy terävänä kuvassa.
Lisää tietoja
feature_label_1 Takuu : 12
feature_value_2 Kamera hyödyntää valmistajan uutta ja patentoimaa PIR-liiketunnistinta, jonka kantama on jopa 30 metriä. Liiketunnistimen keila on myös kapeampi kuin kameran kuvakulma, jolloin säästytään tyhjiltä ja turhilta kuvilta.
feature_value_3 SG2060-T riistakamera ottaa tarkat kuvat 48 megapikselin tarkkuudella. Kuvien lisäksi kamera tallentaa 1080p Full HD-tason videoita äänen kera. Videon pituus voi olla maksimissaan jopa 3 minuuttia! Kamerassa on myös yhdistelmätila, jolla ottaa sekä still-kuvia että videoita yhtä aikaa.
feature_value_4 IP66-suojaluokituksen ansiosta kamera kestää kovempaakin vesisadetta ja sääolojen vaihtelua. Ulkoisen virtalähteen liitäntä on kameran pohjassa.
feature_value_5 Riistakameran asetuksia vaihdetaan helposti kameran sisällä olevalta 2.0” värinäytöltä. Kuvat voidaan siirtää tietokoneelle microUSB-liitännän kautta tai irrottamalla muistikortti kamerasta ja liittämällä se tietokoneeseen.
feature_value_6 Tekniset tiedot: 8 megapikselin kuvat - Xenon & LED-salama tai musta infrapunasalama yökuvaukseen - 1080p Full HD videot äänellä max 3 min. otokset - Video + kuva yhdistelmätila - Timelapse-kuvaus - Säädettävä herkkä liiketunnistin jopa 30 metriin - 2” värinäyttö - 8 kpl AA-Paristoa. 6V/2A-liitäntä ulkoiselle virtalähteelle (akku / verkkovirta) - Tukee BC-02 aurinkopaneelilaturia/virtapankkia - Muistikorttituki 64 GB asti – Mitat 14x8x5 cm. Paino 250 g.
feature_label_7 Mitat : 14x8x5 cm
feature_label_8 Valmistajan tuotekoodi : 227159
Lue lisää