Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Amiplay

Amiplay talutin 6in1 100-200x1,5 cm khaki

14,90 €
kpl
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
talutin 6in1 100-200x1,5 cm khaki
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Kuopio keskusta, tavaratalo

Mikkeli, tavaratalo

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 5907563222915
Laadukkaista materiaaleista valmistettu, kestävä ja käytännöllinen 6in1 talutushihna kaupunkilenkeille. Hillityt värit ja ympäristöystävällinen puuvilla ovat linjassa niin skandinaavisen tyylin kuin ekologisen ajattelun kanssa. Soveltuu hyvin sekä aikuisille koirille että pennuille, jotka vasta opettelevat kulkemaan hihnassa. Hihnan pituudensäätö mahdollistaa sen käytön erilaisissa tilanteessa. Täysi pituus 2 m antaa koiralle mahdollisuuden tutustua alueeseen vapaasti nykimättä talutusnuorassa. Se sopii erityisesti pennuille, jotka ovat erittäin uteliaita ympäristöstään. Taluttimessa on kaksi kiinnityskoukkua, joista toinen on helppo kiinnittää valjaisiin tai kaulukseen, ja toinen pituuden säätöön. Lisäetuna on mahdollisuus taluttaa kahta koiraa samassa hihnassa tai kiinnittää hihna olkapäähän vapauttaen kädet.
Lisää tietoja
feature_label_1 Takuu : 36
feature_label_2 Materiaali : puuvilla
feature_value_3 Talutin on valmistettu Amiplayn yksinoikeudella erittäin kestävästä  ja joustavasta kaksipuolisesta puuvillanauhasta, joka on pehmeän ja mukavan tuntuinen sekä koiralle että omaan käteen. Hihna on vahvistettu kiinnityskoukun ja käsilenkin ympäriltä, mikä parantaa kestävyyttä ja lisää käyttöikää. Käsilenkin lähellä olevaan silmukkaan voit kiinnittää vaikka kakkapussipussukan.
feature_value_4 Ominaisuudet: - korkealaatuiset materiaalit - säädettävä pituus 100-200 cm - kaksi vahvaa kiinnityskoukkua - käteen sopiva muotoilu - kestävä rakenne - silmukka kakkapussipussukalle - pelkistetty tyyli - ekologinen
feature_value_5 Materiaali: puuvilla
feature_value_6 Takuu: 3 vuotta
feature_value_7 Valmistusmaa: Puola
feature_label_8 Tuotteen väri : khakinvihreä
Lue lisää