Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Amiplay

Amiplay talutin 160-300x1,5 cm musta

14,90 €
kpl
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
talutin 160-300x1,5 cm musta
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Kuopio keskusta, tavaratalo

Mikkeli, tavaratalo

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 5907563227385
Laadukkaista materiaaleista valmistettu, kestävä ja käytännöllinen talutushihna kaupunkilenkeille tai patikkareissuille. Hillityt värit ja ympäristöystävällinen puuvilla ovat linjassa niin skandinaavisen tyylin kuin ekologisen ajattelun kanssa. Soveltuu hyvin sekä aikuisille koirille että pennuille, jotka vasta opettelevat kulkemaan hihnassa. Hihnan pituudensäätö mahdollistaa sen käytön erilaisissa tilanteissa. Täysi pituus 3m antaa koiralle mahdollisuuden tutustua alueeseen vapaasti nykimättä talutusnuorassa. Se sopii erityisesti pennuille, jotka ovat erittäin uteliaita ympäristöstään. Talutin on valmistettu Amiplayn yksinoikeudella erittäin kestävästä  ja joustavasta kaksipuolisesta puuvillanauhasta, joka on pehmeän ja mukavan tuntuinen sekä koiralle että omaan käteen. Hihna on vahvistettu kiinnityskoukun ja käsilenkin ympäriltä, mikä parantaa kestävyyttä ja lisää käyttöikää. Käsilenkin lähellä olevaan silmukkaan voit kiinnittää vaikka kakkapussipussukan.
Lisää tietoja
feature_label_1 Takuu : 36
feature_label_2 Materiaali : puuvilla
feature_value_3 Hihnan säädettävä pituus sopii erityisesti pentujen kaunpunkikäyttöön. Kapein S-koon malli (leveys 1,5 cm) soveltuu pienten rotujen koirille, alle 10 kg ja L-koko (leveys 2,5 cm) isoille roduille 40 kg asti.
feature_value_4 Ominaisuudet: - korkealaatuiset materiaalit - säädettävä pituus 160-300 cm - vahva kiinnityskoukku - käteen sopiva muotoilu - kestävä rakenne - silmukka kakkapussipussukalle tai herkkupussille - ekologinen
feature_value_5 Materiaali: puuvilla (80 % puuvilla, 20 % polyesteri)
feature_value_6 Takuu: 3 vuotta
feature_value_7 Valmistusmaa: Puola
feature_label_8 Tuotteen väri : musta
Lue lisää