Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Alfa Forni

Alfa Forni Brio pizzauuni hybridi - kaasu/puu

Tuote ei valitettavasti ole saatavilla.
Brio pizzauuni hybridi - kaasu/puu
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 8056471414671
Alfa Forni Brio 2 pizzan kaasukäyttöinen uuni. Lämpenee niin nopeasti, että voit syödä ensimmäisen pizzasi vain 30 minuutissa. Briolla voit valmistaa todellisen napolilaisen pizzan kotona vain 60 sekunnissa. Alfa kehitystiimi on onnistunut tuottamaan uunin, jonka lämmönhukkaa on rajoitettu (Alfa Flue System™ -patentti). Tiheät tulitiilet säilyttävät pitkään tasaisen lämmön. Brio on pöytämallin versio, jonka voit sijoittaa ulos olemassa olevalle alustalle tai asentaa sen omalle Alfan Brio alustalle (lisävaruste).
Lisää tietoja
feature_label_1 Takuu : 24
feature_value_2 Pizzojen määrä: 2 kpl / 3 kpl 28 cm pizzoja. Leipäerän koko: 2-3 kg.
feature_value_3 Maksimilämpötila: 500°C (1000°F)
feature_value_4 Polttoaine: Hybridi – kaasu ja puu. Voidaan muuttaa puulämmitteiseksi lisäsarjan avulla. Hybridi asennussarja ACKIT-HYB H11 sisältää kaikki tarvittavat lisäosat.
feature_value_5 3-kerroksinen tiheä keraaminen kuitueriste säilyttää uunin ulkolämpötilan kohtuullisena (30 % enemmän eristystä kuin kilpailevissa tuotteissa)
feature_value_6 Alfan tulenkestävillä tiilillä on korkeampi tiheys, joiden ansiosta ne vapauttavat vähitellen lämpöä ja ruoka kypsyy paremmin (40 % parempi pidätyskyky kuin kilpailevilla tuotteilla).
feature_value_7 Brio-mitat on suunniteltu erityisesti siten, että uuni voi olla ulkokeittiön pöydällä. Uuni on vain 76 cm syvä.
feature_value_8 Saatavana vapaasti seisovana pöytäversiona tai voit hankkia uunille oman Alfa Brion jalustan (lisävaruste)
feature_label_9 Tuotteen väri : Musta
feature_label_10 Mitat : 100x72,5x111,6. Uunin paistoala 70x50 cm.
feature_label_12 Valmistajan tuotekoodi : FXBRIO-GSB
Lue lisää