Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Yli 100 €:n tilauksissa toimitus Smartpostiin 0 €  (arvo 6,90)

Aeg

Aeg kaappipakastin AGE725E4NW 249L valkoinen

kpl
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
kaappipakastin AGE725E4NW 249L valkoinen
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Joensuu, rautakauppa

Kuopio Volttikatu, rautakauppa

Mikkeli satama, rautakauppa

Savonlinna, rautakauppa

Varkaus, rautakauppa

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 7332543788866
AEG 6000 NoFrost kaappipakastin 185 cm. CustomFlex® mahdollistaa pakastimen säilytystilan mukauttamisen omiin tarpeisiin. Lokerot voidaan järjestää nopeasti ja helposti säilytystilan maksimoimiseksi. Ei sulatustarvetta NoFrostin ansiosta. Estää jään muodostumisen pakastimeen parhaan suorituskyvyn takaamiseksi. Elektroninen ohjaus mahdollistaa lämpötilan ja muiden säilytystoimintojen tarkan säätämisen ja antaa lisäksi välitöntä palautetta digitaalisen käyttöpaneelin säädöistä. Pakastimien ovet saattavat joskus olla tiukasti kiinni. Pakastimen ovi avautuu helposti ja kevyesti. Oven vipukahva työntää ovea ulospäin kahvasta vedettäessä. Helppoa ja vaivatonta.
Lisää tietoja
feature_label_1 Takuu : 24
feature_value_2 Dynaaminen pakastus: kylmä ilma johdetaan pakastuslaatikoihin ja hyllyille erillisen tuulettimen ja ilmakanavien avulla. Tekniikan lukuisia kuluttajahyötyjä ovat: Turvallinen säilytyslämpötila missä tahansa osassa pakastinta (tasainen lämpötila), tehokas ja nopea pakastuminen puhalluksen ansiosta (pakasteiden rakenne säilyy parempana ja ne säilyvät pidempään), pakasteet eivät huurru (pakkausmerkinnät luettavissa ja ne säilyvät irrallisina), pakastimen sisätila on täysin muunneltavissa (ei kylmäaineputkia hyllyjen ja laatikoiden välissä, jolloin saadaan tilaa suurillekin pakasteille), säästää rahaa (pienempi energiankulutus, koska seiniin ei muodostu eristävää jääkerrosta) ja pakastin on helpompi pitää puhtaana.
feature_value_3 Dynaamisessa pakastuksessa kylmä ilma johdetaan pakastuslaatikoihin ja hyllyille erillisen tuulettimen ja ilmakanavien avulla. Tekniikan lukuisia kuluttajahyötyjä ovat: Turvallinen säilytyslämpötila missä tahansa osassa pakastinta (tasainen lämpötila), tehokas ja nopea pakastuminen puhalluksen ansiosta (pakasteiden rakenne säilyy parempana ja ne säilyvät pidempään), pakasteet eivät huurru (pakkausmerkinnät luettavissa ja ne säilyvät irrallisina), pakastimen sisätila on täysin muunneltavissa (ei kylmäaineputkia hyllyjen ja laatikoiden välissä, jolloin saadaan tilaa suurillekin pakasteille), säästää rahaa (pienempi energiankulutus, koska seiniin ei muodostu eristävää jääkerrosta) ja pakastin on helpompi pitää puhtaana.
feature_value_4 No Frost-automaattisulatus
feature_value_5 Frostmatic-automaattinen pikapakastus pakastaa tuotteesi pikavauhtia. Painat vain Frostmatic- painiketta, jolloin kompressori on yhtäjaksoisesti käynnissä, jotta tuoreiden elintarvikkeiden pakastus olisi mahdollisimman nopeaa. Tämä on tarpeen silloin, kun pakastetaan kerralla suuria määriä. Nopean pakastumisen ansiosta jääkiteet jäävät pieniksi ja elintarvikkeen solurakenne säilyy ehjänä. Pakasteet myös säilyttävät rakenteensa, vitamiininsa ja makunsa mahdollisimman hyvin. Jos Frostmatic-toimintoa ei katkaista manuaalisesti, laite kytkee toiminnon automaattisesti pois päältä n.48 tunnin kuluttua ja pakastimen lämpötila palautuu jälleen normaaliksi.
feature_value_6 Pikapakastus –toiminto pakastaa tuotteesi nopeasti ja turvallisesti. Pakastimen lämpötila lasketaan nopeasti erittäin kylmäksi, mikä on tarpeen silloin, kun pakastetaan kerralla suuria määriä. Lisäksi estetään jo pakastimessa olevien pakasteiden lämpötilan nousu. Nopean pakastumisen ansiosta jääkiteet jäävät pieniksi ja elintarvikkeen solurakenne säilyy myös sulatettaessa ehjänä. Jos toimintoa ei katkaista manuaalisesti, laite kytkee toiminnon automaattisesti pois päältä n.48 tunnin kuluttua ja pakastimen lämpötila palautuu jälleen normaaliksi.
feature_value_7 Lämpötilahälytin merkkivalolla
feature_value_8 Ovi auki-hälytys merkkivalolla
feature_value_9 Valaistus: Katossa, Sisävalo, LED
feature_value_10 Kahvan tyyppi: Pitkä metallinen vipukahva
feature_label_11 Tuotteen väri : Valkoinen
feature_label_12 Mitat : Mitat K x L x S (mm) 1850x595x653. Nettopaino 74.3 kg. Virtajohdon pituus 2,4 m.
feature_label_13 Tuotteen energiatehokkuusluokka : E
feature_label_14 Vuotuinen energiankulutus (kWh) : 238
feature_value_15 CustomFlex-ovihyllyjärjestelmä
feature_value_16 Pikapakastus: Hipaisukytkin, automaattinen poiskytkentä
feature_value_17 Hyllyt (kpl, tyyppi) 7, Turvalasia
feature_value_18 Pakastuslaatikot (kpl) 1 ulos vedettävä Maxi-laatikko + 3 ulos vedettävää. Läpinäkyvää muovia.
feature_value_19 Vaadittava etäisyys seinään (mm) 10
feature_value_20 Säädettävät jalat, Säädettävät etujalat, Siirtopyörät takana
feature_value_21 Oven kätisyys (saranat): Vasen/vaihdettavissa
feature_value_22 Jännite (V) 230
feature_label_23 Valmistajan tuotekoodi : AEG AGE725E4NW 925 052 968
feature_label_24 Äänitaso(dB(A)) ja tuotteen äänitasoluokka : 41/C
feature_label_25 Pakastelokeroiden tilavuus litroina : 249,0
Lue lisää

Energialuokitus