Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Yli 50 €:n tilauksissa toimitus Smartpostiin 0 €  (arvo 6,90)

Aarikka

Aarikka lompakko Oona Ballet slipper

Tuote on saatavilla myymälöistämme.
lompakko Oona Ballet slipper
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Kuopio keskusta, tavaratalo

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 2001003375131
Kaunis Oona-lompakko on valmistettu laadukkaasta kasviparkitusta nahasta. Lompakko on vetoketjullinen ja sisäpuolta kaunistaa Aarikan klassinen Lemmi-kuosinen puuvillavuori. Lompakossa on kahdeksan korttipaikkaa ja vetokejullinen kolikkotasku. Suomalaista designia joka ihastuttaa jokapäiväisessä käytössä.
Lisää tietoja
feature_label_1 Kiinnitys : Vetoketju
feature_label_2 Vuorin materiaali : Puuvilla
feature_label_3 Materiaali : 100 % kasviparkittu nahka
feature_value_4 Koko cm: 16 x 11 x 2
feature_value_5 Hoito-ohje: pyyhi puhtaalla, kuivalla ja pehmeällä liinalla. Älä käytä vettä, saippuaa tai nahkasaippuaa. Hoida nahanhoitoaineella. Säilytä valolta suojattuna puuvillapussissa.
feature_value_6 Jokainen kasviparkittu nahkatuote on sävyltään ja luonnolliselta pintakuvioltaan uniikki. Pienet epätasaisuudet, juonteet ja jopa arvet saavat näkyä kasviparkitun nahan pinnassa, sillä vuodan pinnan ulointa kerrosta ei poisteta kasviparkitsemisessa. Ajan patina sekä elettyjen hetkien synnyttämät jäljet ovat olennainen osa kasviparkittujen nahkatuotteiden ilmettä ja viehätystä. Kasviparkitusta nahasta valmistetut tuotteet paranevat käytettäessä ja oikeaoppisella hoidolla nahkatuotteesi kestää vuosikymmenten ajan.
Lue lisää