Tekniset Carlson

 

Tekniset -ketju on osa verkostoltaan Euroopan suurinta kodinkoneketjua Euronicsia, joka takaa koko ketjulle edullisen hintatason.

Tekniset -ketjun toiminnalliset vahvuudet perustuvat syvälliseen paikallistuntemukseen asiakkaiden tarpeista ja niihin vastaamisesta. Tekniset -ketjulle myönnetty Avainlippu on merkki suomalaisen palvelun arvostuksesta.

Tekniset on vuonna 1978 perustettu kodintekniikan vähittäiskauppaketju, johon kuuluu yli 80 myymälää, noin 500 asiantuntevaa myyjää ja 70 kauppiasta. Ketju on ollut koko toimintansa ajan täysin kauppiaiden omistuksessa.

Kodintekniikan tuotevalikoimamme on nähtävissä netissä Tekniset-ketjun sivuilla. Klikkaa itsesi Tekniset-verkkokauppaan osoitteessa www.tekniset.fi

tekniset_apple

 

TARVITSEEKO PUHELIMESI KORJAUSTA?

Hetihuolto tarjoaa nimensä mukaisesti nopeaa matkapuhelimien ja tablet -tietokoneiden huoltopalvelua.  Hetihuolto huoltaa kaikki merkkien ja mallien takuun ulkopuoliset viat.

Carlsonin myymälät lähettävät huoltoon tuodut matkapuhelimet Hetihuollon Salon toimipisteeseen, josta ne palautuvat korjattuina takaisin lähtöpaikkaansa. Tavoitteena on, että 80% puhelimista palautuu asiakkaalle kahden arkipäivän kuluessa huoltoon jättämisestä.

 

hetihuolto_100

samsung_banneri_644
tekniset_644