Carlson mukana Mikkelin Asuntomessuilla

asuntomessut_mikkelissaVuoden 2017 Asuntomessut järjestetään upeassa miljöössä Saimaan rannalla, vain kolme kilometriä etelään Mikkelin keskustasta. CARLSONIN ja sen yhteistyökumppaneiden hankkeena nousee Mikkelin Asuntomessualueelle moderni, avara ja valoisa kivitalo, VILLA KUUSIKKO.

Villa Kuusikko on suunniteltu kahden aikuisen kodiksi, huomioiden pois muuttaneiden aikuisten lasten vierailut. Perhe on alkuperäiseltä kokoonpanoltaan ollut kuusihenkinen, josta Villa Kuusikko saakin nimensä.

Tilan suunnittelussa on haettu arjen toiminnallisuutta ja viihtyisää kokonaisuutta, jonka pohjaratkaisusta on turhat neliöt karsittu pois. Uniikki sisustus on räätälöity asukkaiden tarpeisiin ja värimaailma antaa viitteitä ympäröivästä Saimaasta. Talon suurista ikkunoista luonto saa tulla sisälle eikä taivasta piiloteta. Pihasta rakennetaan aikuiseen kiireettömään elämäntyyliin sopiva pihakokonaisuus, jossa avainasemassa on helppohoitoisuus.

MUKANA VILLA KUUSIKKOA RAKENTAMASSA
Lakka, Puumerkki, JeldWen, Harvia, Teknos, AEG/Electrolux, Kirsch, Laattapiste

Villa Kuusikon valmistumista pääset seuraamaan alla olevista blogipäivityksistä. Kuulumisia blogiin tuottavat taloon muuttavat Tuula & Kari.